Avdeling Vågsbygd

KKS Vågsbygd

Kristiansand Kampsport Senter åpnet en ny avdeling i Vågsbygd, 21 august 2017.
Einar Torjesen- bygget i Fiskåveien 4, 4621 Kristiansand tilbyr et lokale som er lett tilgjengelig med bus, bil, sykkel eller gange.

Lokalene ble bygget fra bunnen av for å dekke våre behov og er på tilsammen 360 m2.
Resepsjon/butikk, garderober, dusj og oppholdsrom for foreldrene.
Treningsområdet er på 220 m2 og mattebelagt med de samme dollarmurmatter som vi har i vår avdeling på Lund. Mattene er regnet for å være de beste kampsportmattene på markedet.

Vi tilbyr følgende tilbud i Vågsbygd, klikk på linkene for å finne ut hva de forskjellige gruppene innebærer:

Richard Haye, Tommy Flack, Ralph Pagano og Wenche Flack står som eiere av det nye senteret.
Vi får også hjelp av Sophie Huitfeldt, John Philip Erichsen, Ruben Hornes og Angelica Pagano i tillegg til de andre instruktørene på KKS Lund som vil være gjesteinstruktører.

Det er kun 50 plasser på hver gruppe, så om du ønsker å sikre deg en av plassene kan du bestille plass på post@kristiansandkampsport.no, der du skriver ønsket gruppe, navn og alder på deltakeren. Vi besvarer også andre spørsmål du måtte ha.

Vanlige spørsmål:

 • Som medlem, kan jeg trene både på Lund og i Vågsbygd?
  Ja, alle medlemmer er velkommen til å trene i den avdelingen de vil.
 • Jeg er allerede medlem og trener på Lund, burde jeg begynne å trene i Vågsbygd
  Vågsbygd er nyoppstartet og vi vil kun tilby nybegynnerklasser det første året, så hvis du allerede har trent i over et år vil du føle at du starter på nytt. Det er bedre om du blir på Lund til vi har etablerte vidergåendepartier.
 • Jeg ser at det er noen timer på Lund som ikke er på timeplanen i Vågsbygd, kommer dere til å ha det i Vågsbygd etterhvert.
  Timeplanen i Vågsbygd blir som den er i noen år fremover, men hvis det er noen timer du ønsker å delta på som bare finnes på Lund, er du hjertelig velkommen.
 • Kommer dere på å endre tidspunkt på timene.
  Vi ønsker at treningshverdagen din skal være forutsigbar og lett å forholde seg til, så vi driver ikke å bytte på tidspunktene hver termin. Timene vil mest sannsynlig gå til samme tid i mange år fremover.
 • Priser og sånn?
  Det blir de samme priser og betingelser som vi har på Lund, det kan du finne her.

Finn frem til avdeling Vågsbygd