termin-banner

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Jeff Espinous Kali & Kickboxing

February 9 ;11:00 - February 10 ;14:00

kr600 – kr1000

Vi inviterer til seminar med Legenden Jeff Espinous 10 & 11 februar 2018

Jeff har vært mentoren og instruktøren innen Kali og andre østasianske-kampsport til Richard,  siden 1997.  Det var på Jeff sin anbefaling at han søkte ut Richard Bustillo.
Vi kommer til å kjøre et seminar med fokus på selvforsvar. Lørdag og søndag blir 2 ulike deler, helt uavhengig av hverandre. Du kan fint trene en eller begge dager. Du trenger ikke trene på lørdagen for å henge med på søndagen.  Alle som er forsiktige og bare booker lørdagen, vil etter lørdagen være så hyper at de vil hive seg med på søndag også. Jeff er utrolig karasmatisk og har en unik måte å undervise på som får deg til å mestre ting du i utgangspunktet føler ligger langt over dine evner.

DEL 1/ Lørdag
Kickboxing til selvforsvar

NÅR & HVOR
Lørdag 10 feb
Klokken 11.00- 14.00
Ægirsvei 10, KKS-Lund.

HVA
Jeff har 5. grad svart belte i Kickboxing, i tillegg til en haug med erfaring innen annen kampsport.
Kickboxing er en fantastisk sport, men å bruke det i en selvforvarsituasjon krever at du utfører og ser på teknikkene på en litt annen måte enn du gjør på vanlig.

Denne dagen blir utrolig spennende der Jeff og tar slag og sparkekunnskapen din til et nytt nivå. Han kommer til å lære deg å gjøre ting med de verktøyene du allerede har som kommer til å booste selvfølelsen og blåse deg vekk.

HVEM
For å være med her bør du ha grunnleggende kunnskap fra, Kickboxing, Muay Thai, Boksning, Kali, Taekwondo eller Karate. Altså du får mest ut at det hvis du vet hvordan du kytter nevene, utføre et spark og holde en guard.

PRIS
Del 1 kr 600,-
Del 2 kr 600.-
Begge dager 1000.-

 

DEL 2 / Søndag
Kali Silat Evolution “Urban Self Defence”

NÅR & HVOR
Søndag 11 feb
Klokken 11.00- 14.00
Ægirsvei 10, KKS-Lund.

HVA
Kali Silat Evolution, Urban Self Defence er et produkt av alt Jeff har gjort i de 40+ årene som kampsportutøver. Hvis jeg skal forklare denne dagen i et ord, RÅTT.
Her blir knivforsvarsdriller, abuer, knær, nedtakninger og mye mer.

Hvis du ikke har Kalierfaring, kan du føle at dette blir litt mye å bite over. Det er her den unike måten Jeff legger det frem på som vil få den minst erfarne til å mestre langt over evne. Dette blir forholdsvis nytt for alle, så vi vil være i samme båt alle sammen. Jeff vil legge undervisningen og det tekniske på riktig nivå.

HVEM
Alle over 14 år som klarer å kytte nevene, vet hvor abuene armene, beina og knærne er, har det de trenger for å være med.

 

 

Details

Start:
February 9 ;11:00
End:
February 10 ;14:00
Cost:
kr600 – kr1000
Event Category:
Event Tags:
,

Organizer

Kristiansand Kampsport Senter
Email:
post@kristiansandkamsport.no

Venue

Kristiansand Kampsport Senter
Ægirsvei 10
Kristiansand, 4632 Norway
+ Google Map

Tickets

hjelp-jeg-er-ny