Kristiansand Kampsport Senter er et profesjonelt kampsportsenter som holder til i Ægirsvei 10 på Lund og Fiskåveien 4 i Vågsbygda. Vi har for øyeblikket over 500 medlemmer fordelt på flere grupper og kampsportgrener. Gruppene er nøye strukturert og tilpasset hver enkelte utøvers alder, nivå og kampsportgren. Vårt fokus er å skape et læremiljø som beriker våre medlemmer uavhengig av alder, kjønn og grunnform. 

Det vil si at du skal forvente å få det beste for deg selv og dine barn.

Vi legger til rette for å skape et solid fundament for økt selvtillit, bedre fysisk form og evne til å forsvare seg selv gjennom å lære disiplinen og filosofien man finner i kampsport. Vårt oppdrag fra første gang du kommer gjennom døren hos oss er å støtte og hjelpe alle, uavhengig av kjønn og formnivå å dra nytte av trygg kampsporttrening i et trygt og samarbeidsorientert miljø. 

På KKS omfatter kampsport også en filosofisk holdning og innfallsvinkel til livet som gir medlemmene verktøy for så vel selvforsvar og fysisk helse som for psykisk helse. 

Hos oss finner du alt fra militært befal, leger, lærere, sekretærer og snekkere. Vi underviser barn/ungdommer som er best i sin klasse på skolen og barn/ungdommer med lærevansker og atferdsproblemer.
På KKS gjør vi plass til dem alle – slik at de får anledning til å skape en bedre og mer givende livsstil for seg selv og andre gjennom kampsport.

Vi ligger sånn midt på treet prismessig i forhold til andre treningsentre, men vi er unike på hva vi tilbyr.
Vi har tilpasset trening for alle aldersgrupper og fysiske forutsetninger, både innen kampsport og CrossFight Fitness. KKS tilbyr trening for barn fra 4 år til voksne som nærmer seg 70.
Alle våre medlemmer over 15 år kan velge og vrake fritt fra våre treningstilbud, mens barn og ungdom tilbys tilpasset trening etter alder.

Kristiansand Kampsport Senter passer for hele familien, vi ønsker å appelere til folk flest. Det du vil merke er at vi som trener der er helt vanlige folk, barn, mødre, fedre, besteforeldre.
Du trenger ikke å være i form for å starte med trening hos oss, vi skal bidra til at du kommer i bedre form fra der du er nå.
De fleste hos oss merker også en endring på koordinasjon, konsentrasjon, og selvtilitt.

Hvis trygghet, kvalitet og forutsigbarhet er viktig for deg har du kommet til riktig plass.

Ikke ta oss på ordet, kom innom for en gratis prøvetime. Snakk gjerne med foreldrene eller andre som trener hos oss.