Ole Løite

Instruktør Kali Self Defence

  • 1. Dan Svart Belte Kali Self Defence

 

Biografi

Februar 2008 var mitt første møte med KKS (Kristiansand Kamsport  Senter) på en gratistime i Kali Sikaran (som det da het).

Jeg hadde ingen kjennskap til KKS, og første timen var med Richie og timen var med sticks. Dette var sporten for meg og allerede 14 dager senere, var det treningshelg/seminar med Krishna Godhania.

Jeg har prøvd forskjellige former for kampsport, men ikke følt meg ”helt hjemme”. Men her følte jeg meg hjemme fra første time.Ettersom tiden går byttes navnet fra Kali Sikaran til Kali Self Defence og beltegrad/farge kommer inn i bildet.

Alle har en drøm om å kunne få det svarte belte rundt livet. Jeg har selv hatt drømmen men også tenkt at å oppnå svart belte nesten ville være uoppnåelig pga. min størrelse og vet det krever mye trening. Der har Richie inspirert og oppmuntret meg til å sette meg realistiske kortsiktige mål. Og etter mange timer med egentrening og utallige treningstimer og mange flotte treningshelger/seminarer i KKS , så har jeg nådde drømmen og målet og har i dag svart belte om livet.

Det som er så bra med KKS  er det sosiale og samholdet mellom unge og voksne. Om en er høyt/lavt eller ikke gradert, så blir en tatt imot med et smil. Det som er unikt med trener Richie er at han ”ser alle”, oppmuntrer, inspirerer og ber deg sette realistiske mål både barn som voksne.

Jeg ser at selv om jeg har oppnådd svart belte, så har jeg så vidt begynt på en reise som ingen ende har. Og jeg kan sette meg nye mål.
Mvh.
Ole Løite.