Mats Lunde

Kali Self Defence Instruktør

  • 2. Dan - Kali Self Defence

Biografi

Min ferd mot det svarte beltet startet med et tilfeldig møte med Richie. Vi kom i prat og jeg ble invitert på Kali trening. Med mine 39 år og stive kropp, tenkte jeg at det var for sent å starte med kampsport, men ble forsikret av Richie at det aldri er for sent.

Jeg møtte spent opp på trening samme ettermiddag og har ikke angret ett sekund. Vet ikke helt hva jeg hadde forventet da jeg møtte opp, men ble uansett positivt overrasket. Ble tatt godt i mot og ble hektet fra første trening. Varierte treninger og et supert miljø gjør at man kommer seg på trening også de dagene man kjenner sofaen kaller. 

 Da jeg begynte var ikke formen mye å skryte av, mens nå er jeg i mitt livs form. Kali + Crossfight (en halvtime høyintensitets trening) 2 ganger i uken samt litt jogging har hjulpet godt på.

 Etter å trent Kali i 2 år meldte jeg også inn vår datter på foreldre-barn partiet. Hun synes også Kali er gøy og har fått flere venner her. Det å være med henne på trening og hjelpe til , gjør at jeg også utvikler meg. Å se innsatsen til ungene og gleden de viser når de får litt ros er fantastisk.

 Kampsporten har  gitt meg bedre selvtillit og disiplin jeg tar med meg til andre områder i livet.

 Nå, 5 år etter at jeg kom smånervøs og spent inn dørene er første store mål nådd: Det SORTE beltet.
Dette hadde jeg ikke oppnådd uten en fantastisk trener: Richie, og mange gode treningspartnere som også har delt velvillig av sin kunnskap.
Mats