Ruben Hornes

Lagre

Hjelpeinstruktør Kickboxing

  • Lilla - Kickboxing

Lagre

Biografi

Jeg har før spilt fotball i 7 år men det har aldri egentlig vert min greie, så jeg ville prøve noe nytt, spennende og noe som faktisk var nyttig. Jeg har alltid vert en fan av kampsport filmer med Bruce Lee, Chuck Norris, Scott Adkins, Michael Jai White etc.. og tenkte kanskje jeg kan være som dem en dag.

Jeg ble for første gang presentert for kampsport i 2012 av min bestevenn som da gikk på Kickboxing.

Det begynte med en prøvetime og der var det folk som hadde fra Hvit belte til sort belte. Det virket skummelt med første blikk, men så kom Richie å møtte meg i døra og håndhilste på meg.  Allerede da merket jeg hvor godt miljøet er på Kristiansand Kampsport Senter og allerede etter den prøvetimen hadde jeg bestemt meg for at Kickboxing var min greie.

Jeg pleide alltid å komme tidlig til min egen trening og fikk da lov til å være med å hjelpe nybegynner partiet. Jeg hadde Orange belte da Richie ført kom til meg og spurte om jeg ville gjøre dette fast og ble Assisterende instruktør for nybegynner kickboxing.

Nå har jeg kun 2 mål å forholde meg til. Det er å nå sort belte og det å være en best mulig instruktør.

KKS er som mitt andre hjem, når jeg kommer inn døra og møter folkene som trener der forandrer alt seg. Alle der er positive og du føler deg veldig velkommen, hvis du har hatt en dårlig dag og går inn den døra så blir alt forandret og humøret blir bare magisk bedre og kommer ut døra igjen med et smil.

Det å instruere har hjulpet meg både på og utenfor matta, og mye med å komme ut av min ‘’komfortsone’’. Jeg har alltid vert en litt stille person som ikke er så flink å bare begynne å prate med folk jeg ikke kjenner, og dette har hjulpet meg ut av denne sonen. Det å stå foran en klasse å instruere har ikke bare hjulpet meg, men kan også hjelpe andre som fortsatt har sin komfortsone med å komme ut av den.

Motivasjon er en viktig ting her syntes da jeg. Jeg hører flere som sier ‘’jeg får det ikke til, dette kommer jeg aldri til å klare, jeg er ikke flink nok’’. Da kommer det gøye med å instruere, nemlig å motivere dem TIL de klarer dette! Og se hvor glade de blir når de får det til er en fantastisk følelse, spesielt når alt de manglet var litt motivasjon.

Og en STOR takk til Richie som startet dette og har hjulpet meg ut av komfortsonen min, motivert meg og trent meg opp til den jeg er i dag.

 -Vis respekt, få respekt-

-Ruben