Våre lokaler

Lokalene på Lund ligger i Ægirsvei 10. De ble brukt av Kristiansand Karate Club og Kristiansand Kampsportklubb fra 2001. I 2007  flyttet karateklubben ut og Kristiansand Kampsport Senter så dagens lys. Lokalene var mye mindre den gang, men vi har etterhvert vokst oss til å bli en av de største og flotteste kampsportsentre i Skandinavia, med tilsammen nesten 1000 m2. Det er viktig for oss at lokalene fremstår som rene og velholdt, som gjør at medlemmene kan trene i et hygienisk og hyggelig miljø.

RESEPSJON
Inngangspartiet har en resepsjon/ butikk der du kan kjøpe alt utstyr som du trenger for å trene hos oss.
Tidligere brukte vi mange kjente merker, de siste årene har vi begynt å lage eget utstyr, der vi har tatt del i utviklingen og designen av produktene for å sikre god kvalitet. OBS- ta av skoene og sett dem i hyllen før du kommer inn.

GARDEROBE
Herre og damegarderober, begge med dusjer. Vi anbefaler alle å ta med seg alt av tøy og verdisaker med seg i en bag inn i treningsalen.

TRENINGSAREAL

Sal 1  er den første salen du ser når du kommer inn. Den er på 200 m2 som kan fysisk deles i 2, belagt med 2,5 cm pusletatami.
Det er 18 meter med vinduer, med utsikt til sjøen og Sør Arena.
Her trener vi hovedsakelig Kali Self Defence, Kickboxing & CrossFight Fitness. 

Sal 2 er den nyeste og største salen på 300 m2 belagt med 4 cm Dolarmurmatter. Salen brukes hovedsakelig til Brasiliansk Jiu Jitsu & Taekwondo. Salen ble utvidet med 120 m2 i 2015, slik at vi fikk 9 meter med vinduer.

Sal 3 på 120 m2 belagt med 4 cm pusletatami, som var i utgangspunktet beregnet til å kjøre Brasiliansk Jiu Jitsu, men etter 3 mnd ble salen for lite og vi måtte utvide Sal 2. Salen brukes til taekwondo, sparringstrening og åpen matte.

Sal 4 eller VIPsalen på 30 m2 belagt med belagt med 2,5 cm pusletatami, som brukes til privattimer, egentrening, tøying, stryrketrening. Vi har en del kettelbells og noen frivekter i denne salen. Brukes etter avtale i åpningstiden.

Kristiansand Kampsport3

 

Juniorgruppen

Avdeling Lund

hjelp-jeg-er-ny