barn-og-unge-kampsport

Barnegruppene er delt opp etter alder, hvert alderstrinn/ gruppe har en egen tilnærming og undervisningsplan tilpasset alder og modenhet.

Barn mellom 4 og 7 trener sammen med sine foreldre på Foreldre og barnepartiene. Det er et fantastisk opplegg som styrker samholdet mellom barn og voksen.

Kampsport 123 junior og kampsport 123 ungdom er et spennende opplegg, der får deltakerne rullerer på 3 forskjellige kampsporter.

1 -Kickboxing  2-Brasiliansk Jiu Jitsu  3-Kali Self Defence.  Vi har fokus på en kampsport i en måned, før vi bytter tema. Dette er superpopulært som gjør at barna slipper å velge, samtidig som det gir barna et godt og allsidig kampsportgrunnlag.

Med konstant fokus, på gode holdninger, sunne verdier, kosthold, kommunikasjon og positiv tilbakemelder, har vi som mål å styrke selvbildet til alle som bruker tid sammen med oss.
Dette er ting som vi er sikre på vil være til nytte for dem nå og i fremtiden, i alle livets arenaer, på skolen, på universitet, på jobben, på et jobbintervju, eller i samspill med andre mennesker.
Vi syntes at det er verdifullt at våre instruktører strever etter å være gode forbilder, som holder det vi lover og gjennomfører det vi sier vi skal gjøre.

 

 

 

Voksne-toppbanner

Vi er her for deg.
Kristiansand Kampsport Senter passer for deg som ønsker noe mer enn det du får på et vanlig treningsenter.
Det er folk som deg som trener her, uansett om du er lege, ufør, student, professor, lærer, politimann, håndverker, husmor eller spillemann.
Er du tykk eller tynn, lang eller kort, mangler du en finger eller håret, de trener hos oss.
Tjener du masse eller lite, ser vi ikke forskjell på deg fordi vi har likt tøy på og vi ser deg utifra hvordan du oppfører deg mot andre.
Det er helt fantastisk å kunne trene på en plass, hvor du blir kjent med mennesker uavhengig av gruppering eller status.
KKS er en plass der du kan koble ut hverdagens stress og komme i form.
Vent til dagen du har vondt i viljen, så vil tanken på det hyggelige miljøet gjør at du få stussen opp av sofaen.

Selv om kampsport har blitt en trendy måte å komme i form på, så er terskelen alikevel stor for mange.
De fleste har sett på mange filmer eller er farget av mytene om at de som holder på med kampsport er noen skikkelig villbasser, og at hvis du skal trene kampsport, så må du nesten ta et år der du trener deg opp først.
Nei du trenger ikke komme i form først, du kan være skikkelig pudding i formen, meningen er at vi skal hjelpe deg i form.
Det er så utrolig mange mennesker som har ventet i årevis for å bygge opp motet til å komme igang med trening hos oss fordi de var redde,
for så å bli sjokkert over at det er bare trening. Ja du blir litt støl den første uken, men det er liksom det verste som kan skje.
Sannheten er at alt vi gjør er  i trygge, rene omgivelser, med kompetente profesjonelle instruktører i fantastisk inkluderende miljø.

Alle har vært passiv medlem av et treningsenter og håpet på et mirakel, men uten litt hjelp og motivasjon er det vanskelig å holde koken.
Vi gir deg oppfølging på hver eneste trening og forsøker å holde deg motivert til å ville trene og føle deg bra.

Den største grunnen til at folk ikke trener, er at de bruker mer til på å finne grunner til hvorfor de ikke kan, de lyver til seg selv for å rettferdiggjøre unnskyldingene.
Du kan ikke skape en endring før du endrer noe. Så prøv noe nytt, start et nytt liv, skap en ny identitet, eller bare vær deg selv og kom i form sammen med oss.
Den letteste måten å komme igang på er å lese litt på hjemmesiden om de forskjellige kampsportene, sann at du vet hva det er.
Du kan velge kampsport etter når det passer for deg, eller hva du trenger/ er ute etter.

Våre kampsporter er helt forskjellige og dekker forskjellige behov.
Hvis du vet hva du ønsker å oppnå med treningen, er det lettere å velge.
Noen begynner å trene kun for å komme i form, gå ned i vekt eller føler behovet for å styrke selvtilliten, mens andre har behov for å lære selvforsvar eller rett og slett treffe nye mennesker.
Les litt, prøv litt og snakk med oss, så får vi deg i gang med noe som passer for deg.

Du kan trene  gratis en hel uke der du kan prøve alle våre timer. Bestill din gratis prøveuke her!

Alle våre nybegynnerkurs er lavterskel, det vil si at du trenger ikke noe særlig grunnform for å komme igang.
Er du alikevel i superform, må du belage deg på at til å begynne med, blir du nok mer svett i hjernen enn i kroppen.

Å trene på Kristiansand Kampsport Senter skal oppleves som trygt, inspirerende og verdt å bruke tiden din på.

 

Aldersgrense 15 år

 

 kickboxing-700x500

Aldersgrense 15 år

 

 kali-Self-defence-700x500

Aldersgrense 16 år

 

fitness-banner

 

 Aldersgrense 14 år