Taekondo-banner

Mandag og Onsdag
Kl 19.00 - 20.30
Kun Lund
Instruktør:
Kristian Sagen
1.Dan Hapkido
1.Dan Taekwondo 

Hapkido + 15 år
Hapkido er en koreansk kampform som favner om de fleste elementer av selvforsvar. Mest kjent er stilarten for sine luftige kast og smertefulle låsinger. I tillegg læres det spark og slag som man kjenner igjen fra boksing, Taekwondo og lignende.
Gjennom hapkido-trening får du trent fleksibiltet, styrke og kondisjon. Vi har fokus på at hver time skal være en komplett treningstime, med de elementene som skal til for at du som utøver skal kunne utvikle deg fysisk, psykisk og faglig.

Tilknytning
Det finnes flere retninger av Hapkido. Stilen vi lærer er Sangrok-Hapkido, som til forskjell fra en rekke andre stiler også har bakkekamp som en del av pensum. Hapkido betyr direkte oversatt kunsten å koordinere kraft, med dette menes at vi tilstreber å utnytte angripers kraft ved forsvar. Derfor egner hapkido seg for alle uansett størrelse og muskelstyrke.

Hapkido har som en rekke av de asiatiske stilene beltesystem. Det er 10 grader før sort, og 9 grader av det sorte beltet. Dette er positivt både pedagogisk og ikke minst gjennom at det hele tiden er nye utfordringer å strekke seg etter.

Vi som trener Hapkido på vil være tilknyttet Sangrok-Hapkido under oppsyn av Master Henrik S. Hunstad.
Master Hunstad har lang erfaring og innehar svart belte innen flere Koreanske stiler. Taekwondo: 8.Dan Jidokwan,
7.Dan Kukkiwon, Hapkido: 6.Dan Hapkiwon, Haedongkumdo: 2.Dan Korea Haedongkumdo

Når kan jeg prøve?
Vi tar imot nye medlemmer på hver trening, husk vi følger skoleferien.
Vi ønsker å ta deg godt imot så, kom innom minst 15 min før første gang, sånn at vi kan svare på spørsmål og finne frem utstyr til deg. Sjekk klokkeslett og pass på at du beregner deg god tid hvis du ikke vet hvor vi holder til.

Må jeg ha utstyr første gang?
Kom i vanlig, rent treningsbukse og t-skjorte  (ikke singlet)
Tøyet må være uten glidelås eller metal, slik at det ikke lager huller i kampsportmattene.
Vi trener barbeint. Resten låner du første gang

Priser og sånn?
Les mer om innmelding og priser her.
Hvis det er mer du lurer på så klikk deg litt rundt på hjemmesiden, vi har brukt masse tid på å lage den mest informative kampsportsiden du kan tenke deg.

Velkommen til trygg trening med mening.