Bedriftstrening

Brasiliansk Jiu Jitsu eller Kickboxing:
Forbedre ansattes trivsel og fremme teamarbeid.

Leter du etter en måte å forbedre det fysiske og mentale velværet til dine ansatte, fremme teamarbeid og kameratskap, og skille bedriften din ved å tilby en unik og morsom medarbeiderfordel?

BJJ og Kickboxing er en treningstype som engasjerer alle muskelgrupper i kroppen og bidrar til å redusere stress, forbedre fokus og beslutningstaking. Det er en fin måte å frigjøre spenning og tømme sinnet, noe som er viktig i den hektiske forretningsverdenen. Det er også et verdifullt selvforsvarssystem, som kan være nyttig i dagens usikre verden.

Å fremme teamarbeid og kameratskap blant ansatte er avgjørende i enhver organisasjon, og BJJ er en fin måte å oppnå det på. Å trene sammen på denne måten forbedrer kommunikasjon og samarbeid, noe som fører til bedre relasjoner og økt produktivitet. Det er en unik og morsom måte å forbedre ansattes trivsel og tilfredshet på.

Mange store selskaper som Google, Facebook og Salesforce har implementert BJJ-trening på jobben noen ganger i uken under lunsj eller med en privat instruktør på kontoret deres. Dette er en flott måte å tilby en praktisk og tilgjengelig måte for ansatte å forbedre sitt fysiske og mentale velvære. Det er også en fin måte å tiltrekke seg og beholde topptalenter ved å tilby en unik ansattfordel.

Vi tilbyr BJJ-opplæring for bedrifter i alle størrelser:

Vi kommer til dere.

Vi sender en av våre erfarne instruktører til ditt kontor eller anlegg for å gi opplæring til dine ansatte til fast avtalt tid. Vi har også et flott anlegg på Lund hvor du/dere kan trene med en privat-instruktør hos oss om dere heller ønsker det.

Økt medarbeiderengasjement:

BJJ-opplæring kan hjelpe ansatte til å føle seg mer knyttet til bedriften og kollegene, noe som kan øke medarbeidernes engasjement og motivasjon.

Økt loyalitet fra ansatte:

Å tilby BJJ-opplæring som en fordel for ansatte kan tiltrekke og beholde topptalenter, noe som er fordelaktig for enhver bedrift.

Bedre kommunikasjon og teamarbeid:

BJJ-trening bidrar til å fremme teamarbeid og kommunikasjon, noe som kan føre til økt produktivitet og samarbeid mellom ansatte.

Økt moral:

BJJ-trening kan være en morsom og unik måte å forbedre ansattes trivsel og tilfredshet på, noe som kan øke moralen og den generelle arbeidstilfredsheten blant ansatte.

Bedre helse

Regelmessig BJJ-trening kan hjelpe ansatte til å opprettholde god fysisk og psykisk helse, noe som kan redusere sykemeldinger for bedriften på lang sikt.

Ønsker dere å være eksepsjonell :
Eksepsjonelle mennesker er alltid ute etter å forbedre seg selv og lære nye ferdigheter.

Vi forstår at det å tilby intern kampsport-opplæring for dine ansatte er en tjeneste som ikke alle har råd til eller har mulighet til å tilrettelegge for. Men hvis du leter etter en måte å forbedre det fysiske og mentale velværet til dine ansatte, fremme lagarbeid og kameratskap, og skille bedriften din ved å tilby en unik og morsom medarbeiderfordel, kan tjenesten vår være akkurat det du trenger.

Vi har kun mulighet til å levere denne eksklusive tjenesten til et fåtall bedrifter, da det ikke finnes så mange instruktører som besitter den nødvendige kompetansen som kreves. Hvis dette er en tjeneste du er interessert i, vennligst kontakt oss for å avtale en konsultasjon for å se om dette er noe passer for din bedrift.

Del siden vår