Kristiansand Kampsport Senter tilbyr variert kampsporttrening av høy kvalitet i en positiv atmosfære til helt vanlige mennesker i alle aldre og fasonger for en pris som ligger midt på treet i forhold til andre treningssentere. Vi har topp kvalifiserte instruktører og for noen er det beste av vi ikke krever dugnadsarbeid fra medlemmene eller foreldrene.

Terskelen for å begynne hos oss skal være lav og det skal være enkelt for deg å komme igang. Du trenger bare å finne tidspunktet på det du ønsker å prøve og møte opp minimum 15 minutter før. Alle har en uforpliktende gratis prøveuke, så du har ikke noe å tape.

Barnetreningene er fordelt etter alder, der vi tilbyr har et fantastisk variert opplegg tilpasset aldersgruppen. Finn riktig gruppe som samsvarer med barnet ditt sin alder og møt opp 15 minutter før.

Voksne over 14 år
kan velge mellom flere kampsportgrener. Det er lurt at du leser litt på hjemmesiden om den grenen du ønsker å prøve, for å lettere velge det som passer for deg. Du finner svar på de aller fleste spørsmålene du måtte ha på hjemmesiden vår.

Er du usikker, så er det ikke noe problem, du har en gratis prøveuke, der du kan prøve forskjellige ting eller prøve det samme flere ganger.
Vi er også behjelpelig med å hjelpe deg finne akkurat det som passer for deg.
Du kan begynne når som helst, da vi tar imot nye medlemmer hele året. Husk vi holder stengt alle skoleferier, så da må du i tilfelle vente til etter ferien.

Spørsmål om medlemskap, priser, utmelding osv finner du under fanen "medlemskap" Klikk deg frem til det du ønsker svar på. Vi har forsøkt å lage det så oversiktlig og lettfattelig som mulig for deg.

hjelp-jeg-er-ny

 

 

Første-gang-voksne

Del siden vår