Medlemslogg

Medlemslogg

Medlemslogg.no er et egenutviklet digitalt verktøy vi bruker for medlemmenes motivasjon og sikkerhet.

Vi er opptatt av sikkerhet i treningen. I medlemsloggen registreres utøvernes kontaktpersoner dersom noe skulle skje på trening. Alle instruktører har tatt kurs i førstehjelp og hjertestarter.

Instruktørene bruker profilbildene på medlemsloggen for å lære navnet på alle utøverne. Alle utøvere har tilgang til all sin personlige informasjon (les mer om vår pricay policy her).

Vi bruker medlemsloggen til å spre informasjon til de ulike gruppene på KKS. Dette gjør at vi slipper å fylle innboksen til alle med informasjon som ikke er relevant. Man kan også sende meldinger til KKS gjennom loggen. Si i fra hvis du ikke kan komme på trening fordi du er syk eller lignende.

På medlemslogg registreres oppmøte på treninger i sammenheng med stripetester og graderinger både for barn og voksne. Alle enkelttreninger registreres som en grønn stjerne. Når du har 8 grønne stjerner blir de omgjort til én gullstjerne. Det er antallet gullstjerner som avgjør om voksne utøvere har oppfylt oppmøtekravet før gradering eller stripetest (barn får gradere uansett). Privattimer, og deltakelse på leirer og seminarer blir også registrert. NB: siden trening er ferskvare slettes alle oppmøtestjerner etter hver termin.


Lagre

Lagre

Registrer deg.

Hvis du har inngått medlemskapskontrakt med KKS kan du registrere deg på denne måten:

 1. Gå til medlemslogg.no
 2. Lag en ny brukerkonto.
 3. Fyll inn alle felt og last opp et bilde av ansiktet ditt.
 4. Brukernavn skal være minst 5 bokstaver. Skriv brukernavnet ned så du husker det.
 5. Sykdommer kan være relevant for trening, for eksempel diabetes eller astma, hvor du oppbevarer insulin eller spray, o.l. Det er frivillig å fylle inn dette.
 6. Fyll inn minst én nødkontakt for din sikkerhets skyld.
 7. Trykk “lagre’. Det blir nå send til godkjenning, der vi sjekker at du er et betalende medlem.
 8. Når din nye brukerkonto er godkjent vil du motta en velkomstmelding på epostadressen du oppgav. Det tar vanligvis et par timer på en virkedag.
 9. I denne eposten er det et passord. Husk å skrive ned dette passordet.
 10. Logg inn med din nye bruker.

Meld deg på klassen

Nå er det tid for å velge hvilke grupper du trener med. Dette sikrer at oppmøtet ditt blir registrert, noe som er viktig både for instruktører og for din egen motivasjon.

 1. Logg inn på medlemslogg, du havner da på din profil. Oppe til høyre kan du se klassene du er registrert i.
 2. Skal du avmelde deg fra klassen, trykker du på den røde knappen "unenrole" Du har IKKE sagt opp når du gjør dette! Skal du si opp må du si opp skriftlig til Kredinor. Her er link med info
 3. Skal du trene på en ny klasse Klikk på “join class” på menyen til venstre.
 4. Se godt etter hvilke klasser du melder deg (eller barnet ditt) på.
 5. Sjekk en gang til at du klikket på riktig klasse.

 

Hvis du sier opp kontrakten, blir din profil gjort inaktiv med en gang Kredinor mottar oppsigelsen. Du kan fremdeles trene ut bindingstiden.

Her er noen av tingene du kan bruke Medlemslogg til:

Følg med på eget oppmøte.
Bruk medlemsloggen din flittig, så kan det bidra til å trigge deg til å komme på trening. For å gradere er oppmøte en viktig del av kravene. Alle dine treninger blir registrert som en grønn stjerne. Nye stjerner vises når appen oppdaterer klokken 00.01 hver natt. Når du har vært på 8 treninger, blir dine grønne stjerner omgjort til en gullstjerne. Gradering krever et visst antall gullstjerner. Treningsleirer, seminarer og privattimer registreres også her. Blir du månedens elev mottar du en digital pokal.

Også barn kan motiveres av å følge egen fremgang. 
Barn syntes det er supergøy å kunne følge med og vite når sin neste stjerne/ stripe kommer. Dette hjelper å holde motivasjonen oppe.

Motta info som gjelder din gruppe.
Det hender at det skjer noe spesielt som bare gjelder din gruppe. Vi informerer deg så du ikke går glipp av det du må vite.

Send meldinger.
Har du sjekket hjemmesiden og ikke finner svar på det du lurer på, kan du bruke messages for å sende melding til oss.

Du kan enkelt bytte gruppe eller parti.
Skifter du eller barnet ditt, gruppe eller parti , kan du lett sørge for at du kommer på oppropslisten slik at dine treninger blir registrert.

 • Gå inn på din profil på høyre side ser du alle klassene du er deltaker i. Bruk UNENROLL for å melde deg ut av klassen, og JOIN CLASS for å melde deg inn i den nye klassen.
  OBS- Du er ikke utmeldt fra kampsportsenteret fordi du melder deg ut av klassen. For utmelding trykk her

Registrer en nødkontakt.
Vi trenger en nødkontakt dersom du (eller eks'en) glemmer å hente barnet, eller dersom noen trenger førstehjelp. Dette er veldig viktig.

Send melding ved fravær. SICK/AWAY
Blir du borte fra trening pga jobb, sykdom, bursdag osv. Bruk SICK/AWAY -knappen på din profil. Du trenger ikke sende en melding eller ringe, sick/away funksjonen sørger for at instruktøren vet du er borte.
Dette hjelper oss å planlegge treninger ut fra hvem som er tilstede.

Meld deg på leirer og eventer.
Når vi har treningshelg eller andre eventer kommer dette opp på din profil. Når leiren eller eventen er klar for påmelding kan du finne den under eventer. Her kan du lese om eventet og kjøpe billetter direkte fra medlemslogg.

 

 

 

Lagre

Del siden vår