Hva betaler du for?

Det kan være fristende å sammenligne prisene med et billig treningssenter som består av et rom med utstyr som du kan benytte etter beste evne.
Vi er heller ikke en idrettsklubb drevet av foreldre, i en gratis gymsal, der det er nødvendig å selge lodd eller stille på dugnad.

Kristiansand Kampsport Senter er et profesjonelt kampsportsenter, med flotte rene lokaler og høyt kvalifiserte instruktører som gir deg personlig oppfølging på hver eneste trening. Hos oss blir du sett, inkludert og tatt vare på.

De aller fleste syntes det er krevende å trene, noen syntes det er kjedelig og andre finner ikke motivasjonen til å gjøre det over tid.
Det å være medlem hos oss oppleves helt annerledes. Grunnen til dette er at du skal ikke lengre "bare" trene, du skal også lære noe. Du kan oppnå mål, i form av belter og oppmøtet ditt blir registrert og belønnet i form av og "oppmøtestriper" på beltet.
Det i seg selv gjør noe med hele opplevelsen. Du trener ikke lenger fordi du må, men fordi det er gøy og det du bruker tiden på har en verdi i form av kunnskap. Bonusen er at du kommer i form,  eller..... er bonusen det at du lærer kampsport, eller treffer masse mennesker?

Sa vi at du ikke trenger å stille på DUGNAD, aldri!

Utstyr og tillegg

Kampsport, som all annen idrett, krever noe utstyr.
En startpakke koster fra 1599, og 1999,- avhengig av hvilken kampsportgren du skal trene. Du kan låne utstyr mens du har en gratis prøveuke.

Vi har en kampanje nå, der vi spanderer innmelding og registrerings-avgiften på kr 400,-

Alle medlemmer ved KKS må ha en obligatorisk kampsportforsikring kr 390 pr kalenderår.
Vanlige forsikringer dekker ikke eventuelle skader som oppstår i sammenheng med kampsportrelatert-trening.
Denne forsikringen gjelder kun på KKS, ikke i konkurranser eller andre steder.
Den gjelder fra 1. januar til 31. desember det året den betales, og fornyes automatisk hvert kalenderår i januar på autotrekk, så lenge du er medlem.

Noen får alt dekket av fritidsfondet.

Formålet med Fritidsfond er å sikre en bredere deltakelse og inkludering av flere barn og unge i organiserte fritidsaktiviteter som går over tid når familien ikke har økonomi til å betale dette selv.
Fritidsfondet gjelder for barn og unge opp til 18 år i Kristiansand kommune.

Hva kan du søke om støtte til?

  • Kontingent og nødvendig utstyr til barn og unge som skal delta i en organisert fritidsaktivitet.
  • Enkeltturer, aktiviteter, turneringer og lignende som hører til den organiserte aktiviteten.

Maksimalt stønadsbeløp pr år er 10 000 kroner for alle utgifter knyttet til aktiviteten.

Klikk her for å søke

boksehansker

Priser

Vanlige spørsmål

BETALINGSIKKERHET

Kredinor i Kristiansand er ansvarlig for innkreving av treningsavgiften. Etter at du leverer kontrakten til oss, sender vi den videre til Kredinor. Derfra må alle spørsmål angående betaling rettes til dem. KKS har ikke tilgang til deres systemer og kan derfor ikke svare på spørsmål angående betaling.

PERSONVERN

Informasjon om vi som vi mottar i forbindelse med din registrering blir ikke brukt til andre formål enn å holde kontakt med deg.
Ingen av informasjonene som e-post adresser, mobil nr. el. blir delt eller videresolgt til tredjepart

BETINGELSER SOM FORKLART I KONTRAKTEN

Utmelding/ Oppsigelse

Det er 6 måneders bindende påmelding. (12 måneder for GULLMEDLEMMER)
Etter bindingstiden løper kontrakten automatisk videre frem til den blir sagt opp. Det er 2 måneders oppsigelsesfrist, der det må sendes en skriftlig oppsigelse til betalingselskapet. Om du ønsker å slutte etter endt bindingstid må du si opp minst 2 måneder før endt bindingstid. 
Informasjon om utmelding her.

Avlysning av timer

Før Corona har det ikke forekommet avlysning av timer på grunn av sykdom eller andre årsaker. Skulle dette skje så kompenseres ikke dette med redusert månedsavgift. Disse timene blir vanligvis tatt igjen ved en senere anledning. Det informeres om avlysninger og ekstratimer via medlemslogg.

Kommunikasjon/ Medlemslogg

All kommunikasjon skal foregå via medlemslogg, du trenger ikke ringe om du ikke kommer på trening. Registrer fravær på «Sick/away» funksjonen på medlemslogg.no
Mange ringer for å få svar på ting, der svaret allerede ligger på hjemmesiden vår på kristiansandkampsport.no .
«Når er»spørsmålet finnes det som regel svar på under «Terminlisten»

Verdisaker

Verdisaker oppbevares på eget ansvar. Ta med alt verdisaker, klær, sko og ting du ellers er redd for i en bag inn i treningssalen. Alle verdisaker oppbevares på eget ansvar. SKRIV NAVN på alt utstyret, også belte og drakt alle har likt utstyr.

Bilder/Video

Vi forbeholder oss retten til å bruke bilder og videopptak fra undervisning og seminarer arrangert av KKS. Disse kan for eksempel brukes til egen reklame, annonser og på vår hjemmeside.

Force Majeure

Hvis KKS er forhindret i sitt arbeid pga omstendigheter vi ikke råder over, som brann, krig og naturkatastrofer, er KKS fritatt for all ansvar. Se kontrakten for betingelser ved Force Majeure

Del siden vår