Hva betaler du for?

Det kan være fristende å sammenligne prisene med et billig treningssenter som består av et rom med utstyr som du kan benytte etter beste evne.
Vi er heller ikke en idrettsklubb drevet av foreldre, i en gratis gymsal, der det er nødvendig å selge lodd eller stille på dugnad.

Kristiansand Kampsport Senter er et profesjonelt kampsportsenter, med flotte rene lokaler og høyt kvalifiserte instruktører som gir deg personlig oppfølging på hver eneste trening. Hos oss blir du sett, inkludert og tatt vare på.

De aller fleste syntes det er krevende å trene, noen syntes det er kjedelig og andre finner ikke motivasjonen til å gjøre det over tid.
Det å være medlem hos oss oppleves helt annerledes. Grunnen til dette er at du skal ikke lengre "bare" trene, du skal også lære noe. Du kan oppnå mål, i form av belter og oppmøtet ditt blir registrert og belønnet i form av og "oppmøtestriper" på beltet.
Det i seg selv gjør noe med hele opplevelsen. Du trener ikke lenger fordi du må, men fordi det er gøy og det du bruker tiden på har en verdi i form av kunnskap. Bonusen er at du kommer i form,  eller..... er bonusen det at du lærer kampsport, eller treffer masse mennesker?

Sa vi at du ikke trenger å stille på DUGNAD, aldri!

Utstyr og tillegg

Kampsport, som all annen idrett, krever noe utstyr.
En startpakke koster mellom 1500, og 1900,- avhengig av hvilken kampsportgren du skal trene. Du kan låne utstyr mens du har en gratis prøveuke.

Ved innmelding og registrering av kontrakt er det en engangsavgift på kr 400,-.

Alle medlemmer ved KKS må ha en obligatorisk kampsportforsikring kr 390 pr kalenderår.
Vanlige forsikringer dekker ikke eventuelle skader som oppstår i sammenheng med kampsportrelatert-trening.
Denne forsikringen gjelder kun på KKS, ikke i konkurranser eller andre steder.
Den gjelder fra 1. januar til 31. desember det året den betales, og fornyes automatisk hvert kalenderår i januar på autotrekk, så lenge du er medlem.

Priser

boksehansker

Vanlige spørsmål

Del siden vår