Utmelding

Med over 500 medlemmer, flere kampsportsentre, 20 + instruktører og et betalingselskap som ikke har oversikt over hvor mye medlemmene trener, er det viktig for oss at vi har et enkelt system for oppsigelser. Vi har i de siste 15 år brukt et system som har fungert utmerket for alle parter.

Hvis du vil si opp kontrakten med KKS, må det gjøres på følgende måte:

 1. Print ut utmeldingsskjemaet du finner på denne siden. Hvis du ikke har mulighet til å skrive det ut, kan du notere all informasjonen og sende dette i stedet.
 2. Fyll ut skjemaet.
 3. Legg i en konvolutt og send det til denne adressen. Ønsker du heller å si opp på mail, kan du bare sende oppsigelsen med riktig informasjon direkte til betalingselskapet.
 4. Få med;
  Fullt navn på medlemmet.
  Hvor medlemmet trener.
  Når du ønsker å si opp.
  Om du ønsker å få restfakturaen trukket som vanlig, eller betale alt på en gang.
 5. Du mottar bekreftelse på oppsigelsen opp til én måned etter at Zero-Zero Kreditt har mottatt den.

Zero-Zero Kreditt
Industrigata 33, 4632 Kristiansand
Telefon: 38 62 00 90
Faks 3800 3061
Epost: service@medlemshjelp.no

Vi vet at ikke alle er så flinke til å lese kontrakter, derfor har vi skrevet om oppsigelse i informasjonsbrosjyren som alle får utdelt før oppstart. I tillegg til at vi har skrevet dette flere steder på hjemmesiden, det er også oppslått på kampsportsenteret og selvfølgelig i kontrakten.

Når du melder deg inn, skriver du under på en kontrakt som vi sender til Zero-Zero Kreditt.
På denne kontrakten står det at medlemskapet løper helt til du sender skriftlig utmelding til Zero-Zero Kreditt, uavhengig av hvor mye eller lite du møter på timene.
Zero-Zero Kreditthar ikke kontroll på hvor mye medlemmene trener, eller om medlemmene trener. Det er din oppgave å avslutte kontrakten om du ikke ønsker å trene lengre. Zero-Zero Kreditt forholder seg kun til skriftlige utmeldinger.

Husk at det er to måneders oppsigelsestid.
Du blir ikke automatisk utmeldt når bindingstiden går ut.
Instruktørene har ikke tilgang til betalingsystemet til Zero-Zero Kreditt og kan ikke svare på spørsmål rundt betalinger.

Utmeldingsjema- Bruk denne, eller skriv tilsvarende for hånd.

Utmeldingsjema- Bruk denne, eller skriv tilsvarende for hånd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Del siden vår