Kampsport for voksne 

Å trene på Kristiansand Kampsport Senter skal være trygt, inspirerende og meningsfullt. Her kan du koble av fra hverdagsstresset og bli kjent med hyggelige folk mens du kommer i form. Her er det leger, husmødre, offiserer, akademikere, resepsjonister, ingeniører, journalister, håndverkere, musikere, studenter og uføre. Her er alle høyder, vekter, aldre og kjønn. Her er det ingen som spør etter karakterer, BMI eller lønnstrinn.

Alle våre kampsportgrener har lavterskeltilbud– du kan begynne med den formen du har akkurat nå. Å trene kampsport er å trene, du kommer i form på lik linje som å trene på et helsestudio. Forskjellen er at du også lærer noe som kan i beste fall berike livet ditt. Alle du trener med har vært nybegynnere en gang, og alle er villige til å bidra til at du skal trives og oppleve at dette er noe for deg også. Uansett utgangspunkt må du regne med å være ganske sliten i kropp og hode den første uka eller to – det er alltid utfordrende å lære nye ting. De dagene det er tungt å komme seg på trening håper vi at det gode miljøet skal gi deg lyst til å komme likevel.

Kom på en gratis prøveuke, du kan låne utstyr. Kom 20 minutter før det begynner, i treningstøy uten glidelåser som kan skrape opp gulvmattene, og uten treningssko – vi trener barbeint. Det er vanlig å være litt nervøs første gang, men her begynner det nye utøvere hver uke og vi kommer til å ta godt imot deg.

Les om de ulike kampsportgrenene og gruppene vi kan tilby, tenk gjennom hva du ønsker å få ut av treningen, og prøv det du tror kan passe best for deg. Snakk med oss om hva du ønsker å oppnå – vi er her for å hjelpe og motivere deg.

Vær velkommen.

Brasiliansk Jiu Jitsu
Som treningsform har Brasiliansk Jiu Jitsu (BJJ) stor effekt på koordinasjon, motorikk, kondisjon, fleksibilitet og kjernemuskulatur, det er kroppen.
BJJ er også utfordrende for hodet også. De første ukene kjenner du på frustrasjon, frem til du forstår hva det går i.
Etterhvert kommer du til å bli flinkere til å mestre under stress, bli mer løsningsorientert, kjenne mestring, og det gjør noe med selvbildet.
De fleste som begynner å trene BJJ hos oss gjør det i voksen alder.


Noen stikkord om Kickboxing:

1- Kickboxing er vårt superpopulære lavterskeltilbud, det vil si at du trenger aldri å ha trent for å begynne.
2- Veldig spennende og utfordrende trening i trygge rammer.
3- Lavest selvforvarsverdi i forhold til våre andre tilbud, men du kommer i form.
4- Det pleier å være 60 % kvinner og 40 % menn på disse klassene.


Kali Self Defence + 16 år:

Kali Self Defence er bare den kuleste kampsporten vi har, det er kanskje derfor at Kali blir brukt i flere kule actionfilmer.
Det er et funksjonelt selvforsvar i en innpakning av variert og gøy trening som gir deg de verktøyene du trenger for å være rustet til situasjoner der du må forsvare deg selv. Det kan være å lese situasjoner for å unngå eller løse en fysisk konflikt før den oppstår eller eskalerer, eller å takle fysisk vold med eller uten våpen.
Du trenger ikke være i form eller ha noe erfaring for å starte.


CrossFight Fitness er IKKE kampsport, men et fitness/styrkeklasse som er åpent for alle over 14 år.
Dette er et lavterskeltilbud, noe som betyr at ditt utgangspunkt ikke har noe å bety.
Timen varer i kun 30 minutter, så den passer utmerket for deg med begrenset med tid.
Det er ca 50/50 menn og kvinner. Dette er klassen med høyest snittalder og har mange som har dette som eneste treningsform..
Klikk på bildet for å finne ut om dette er noe for deg.

Sånn kommer du igang med en gratis prøvecuke

Del siden vår