Ole Løite

  • 2. Dan Svart Belte Kali Self Defence

Mitt første møte med KKS var i februar 2008 på en gratistime i Kali Sikaran (som det da het). Den første timen var med sticks, og jeg visste med en gang at dette var sporten for meg. Allerede 14 dager senere var det seminar med Krishna Godhania.

Jeg har tidligere forsøkt ulike kampsportgrener, men aldri følt meg helt hjemme. Her ved KKS følte jeg at jeg var på rett plass fra første time.

Det beste med KKS er miljøet og det sosiale samholdet mellom unge og voksne. Uansett hvilken beltegrad man har, blir man godt tatt imot her. Richie er unik som trener i det at han ser alle, oppmuntrer, inspirerer, og hjelper en å sette realistiske mål.

Alle drømmer om å ha et svart belte rundt livet, det har jeg også. Men jeg visste det ville kreve mye trening, og trodde det ville være uoppnåelig for meg på grunn av størrelsen min. Richie har inspirert og oppmuntret meg til å sette korte, realistiske mål. Etter mange treningstimer og mye egentrening, pluss mange flotte seminarer og treningshelger ved KKS, har jeg nådd målet jeg stte meg og har i dag svart belte rundt livet.

Selv om jeg har oppnådd svart belte vet jeg at jeg bare så vidt har begynt på min reise. Jeg kan sette meg nye mål.

Ole Løite

Del siden vår