Angelica Pagano

Hovedinstruktør barnepartier i Vågsbygd.

  • Brunt Belte- Kali Self Defence
  • Blått belte- Brasiliansk Jiu Jitsu

Min far introduserte meg til kampsport i 2007 i en alder av 6 år. Jeg kan ikke huske så mye fra når jeg begynte, men noe jeg er sikker på er at jeg elsket/elsker det i og med at jeg har fortsatt med det fram til nå. Nå har jeg blitt 20 år og faren min og jeg trener fortsatt sammen. 

Jeg begynte tidlig å interessere meg for instruktørrollen, og husker at jeg ble så stolt når Richie sa at jeg kunne være med som hjelpeinstruktør for juniorpartiet. Jeg vokste nok mye på det og det tok ikke lang tid før jeg fikk lov til å prøve å holde noen klasser selv.

I 2016 skjedde det ett et stort hopp, det var da det skulle åpnes en ny avdeling i Vågsbygd, og da fikk kampsport en enda større plass i livet mitt enn det det hadde fra før av. Begynte deretter å være fast instruktør på foreldre om barn partiene, og synes det var mye ansvar for en jente på 16 men satte stor pris på at Richie hadde stor nok tiltro til meg og med det så vokste selvtilliten. 

Nå er jeg fast instruktør på alle barne og ungdomsklassene, mens jeg selv trener kali og bjj, og kan vel dra det så langt å si at Kristiansand kampsport senter har blitt mitt andre hjem, og et bedre hjem skal du lete lenge etter.  

Del siden vår