Hanne Gurandsrud

Instruktør på Kickboksingpartiet.

  • Svart belte- IMB Kickboksing
Mitt første møte med KKS var som mamma da min datter begynte på det første barnepartiet med Kali Selfdefence i 2005. Richie kjente jeg fra tidligere, og han prøvde flere ganger å få meg også til å begynne med Kali. Men det følte jeg aldri var noe for meg. Det var først da han skulle starte opp med kickboksing høsten 2008 at jeg ble overtalt til å begynne - 30 år gammel, slag redd og null erfaring med kampsport. I begynnelsen var det både skummelt, utfordrende og ikke minst veldig mye å lære. Jeg brukte nok store deler av det første året bare på å bli komfortabel med å ta i mot slag og spark, men når mestringsfølelsen begynte å komme på plass, da følte jeg endelig at jeg hadde funnet en type trening jeg syntes var gøy å drive med.
Jeg har vært så heldig å få trene med mange dyktige instruktører i løpet av de 12 årene jeg har drevet med kickboksing. Richie var den som fikk meg i gang helt fra starten, har inspirert meg, vært tålmodig og fått meg til å ta steget ut av komfortsonen. Min største inspirasjon og støttespiller de siste årene har vært Helene Bjerke Fredheim. Hun er en fantastisk god instruktør, har stilt opp som partner på flere av graderingene mine, har vært tålmodig og pushet meg videre til der jeg er i dag og har fått meg til ville fortsette å trene og aldri gi opp.
Jeg har aldri vært spesielt opptatt av gradering og belter, men etter å ha trent i 11 år (og i en alder av 41 år) var det utrolig gøy å endelig gradere til svart belte.
Det jeg synes er så fint med å trene kickboksing på KKS, er at det er rom for alle. De som ønsker å satse videre og konkurrere har mulighet til det. Og så har du de som er som meg, selverklært kickboksing mosjonist,  og trener fordi det er gøy og en fin måte å holde seg i form på. Alle er velkommen og inkludert!
Hanne
Del siden vår