Hugo Ursvik

Hovedinstruktør BJJ-Vågsbygd
Lilla belte- Brasiliansk Jiu Jitsu

Jeg har alltid vært fascinert av kampsport, men vokste opp i ei lita bygd i Nord-Norge der det ikke var noe tilbud utenom ski og fotball.

Min sønn begynte med kampsport på KKS som 8-åring i 2009, og i 2013 begynte han å trene BJJ på voksenpartiet. Da mente Richard at tiden var inne for at jeg også skulle begynne, så i september 2013 begynte jeg og min kone å trene BJJ på Kristiansand Kampsportsenter. Jeg var da 45 år, og hadde aldri trent kampsport før.

Etter en tid snakket instruktørene om at man burde sette seg mål for treningen, og at disse målene måtte være oppnåelig. Mitt mål ble den gang å oppnå et belte i kampsport. I dag har jeg lilla belte i BJJ.

Å trene BJJ har for meg vært helt fantastisk. Brasiliansk Jiu Jitsu er en treningsform som passer for alle, uansett alder og kjønn. Man trener hele kroppen, og er positivt i forhold til både styrke og fleksibilitet.

En annen ting med å trene på Kristiansand Kampsportsenter er miljøet, her blir alle tatt godt vare på og inkludert. Anbefales på det sterkeste!!

Del siden vår