John Philip Erichsen

Lagre

Kickboxing

  • 1. Dan - Kickboxing

Lagre

Jeg er født 1980 i Kristiansand med norsk mor og egyptisk far. Jeg har alltid vært en aktiv fyr. Jeg var mye ute og kunne gjerne gå meg vill en hel dag i skogen, eller bade fra solen gikk opp til den gikk ned uten å gå opp av vannet. Jeg har vokst opp i Kristiansand, men var også innom Finnmark, og flere år i Egypt.

I 1989 ble jeg med i Kristiansand Karateklubb, og møtte Richie. jeg husker at jeg ville lære å sparke like bra som ham, og han var en stor inspirasjonskilde for meg. Jeg trente også andre ting, som turn, fotball, svømming eller skyting, men var alltid aktiv i en eller annen form for kampsport.

For meg er det viktigste i kampsport-treningen å bygge et realistisk selvforsvar for min kropp. Da er det viktig å vite hva kroppen tåler, og dette er vel det jeg har trent mest på av alt. Ellers er det viktig å være fargerik og allsidig i møte med en eller flere trusler, og ikke minst bevare en slags ro. Her har jeg hatt mye utbytte av å trene Kali Self Defence.

Det at jeg har trent i så mange ulike kulturer har gjort stilen min ganske uortodoks. man kan komme langt med litt fantasi i treningen. Hvis jeg sparrer med noen som er mindre og har kortere erfaring, så innbiller jeg meg kanskje at de har gift på seg som jeg ikke må få på meg. Eller jeg forsøker å sparre litt urytmisk for å innarbeide bedre reaksjoner mot andre uortodokse utøvere.

Jeg føler jeg er med i en klubb med ufattelig godt og fargerikt miljø både sosialt og kampsportmessig. Jeg har snart 30 års erfaring med kampsport, men kan likevel lære nye ting av en nybegynner jeg aldri før har møtt. Ved KKS møter jeg mange fine mennesker i et sunt kampsportmiljø med stor internasjonal kompetanse. Dette tror jeg Richie har vært med å forme. Tusen takk!

John Philip Erichsen

Del siden vår