Martijn Schalk

Lagre

Inaktiv

  • 2. Dan - Kali Self Defence

Lagre

Lagre

Jeg er fra Nederland, der jeg var marinejeger fra 1993-2004 (infanteri, patrol medic, dykker, og diverse anti-tank og mørtelskytter). Jeg var plassert i Karibia i to år, og var med NATO i Jugoslavia og Albania. De siste tre årene var jeg stasjonert på opplæringskassernen i Rotterdam.

Etter at min eldste sønn begynte på barnepartiet i 2010 begynte også jeg å trene Kali på KKS. På den tiden var jeg tung og i dårlig form. Jeg tenkte at jeg var i altfor dårlig form til å begynne med Kali.

Richie overtalte meg. Da begynte et nytt kapittel i livet mitt. Jeg ble hektet og etter få uker tok jeg opp igjen løpingen og styrketreningen. Jeg synes alle som trener kampsport bør trene styrke og kondisjon i tillegg.

Siden mars 2013 har vi videreutviklet konseptet Crossfight Fitness, basert på konseptet Crossfight, som allerede fantes ved KKS. I dag har vi stor suksess med våre Crossfight Fitness-treninger tre ganger i uka.

Jeg fikk sort belte (1. dan) i Kali Self Defence. I 2017 begynte jeg som fast instruktør på det yngste partiet for foreldre og barn (4-6 år), etter å ha vært hjelpeinstruktør der i flere år. For meg er dette den gøyeste treningstimen på hele KKS.

Jeg streber etter å bli en bedre Kali-utøver og kampsportinstruktør, og å smake på flere andre kampsportgrener.

Martijn Schalk

Del siden vår