Mats Lunde

Kali Self Defence Instruktør

  • 2. Dan - Kali Self Defence

Min ferd mot svart belte begynte med et tilfeldig møte med Richie. Vi kom i prat, og jeg ble invitert på Kali-trening samme ettermiddag. Med min 39 år gamle og stive kropp trodde jeg det var for sent å begynnne med kampsport, men Richie forsikrtet at det aldri er for sent. Jeg har ikke angret ett sekund.

Jeg vet ikke hva jeg forventet da jeg kom første gang, men jeg ble uansett positivt overrasket. Jeg ble godt tatt imot, og var hektet fra forste studn. Varierte treninger og et godt sosialt miljø gjør at men kommer seg på trening selv på de dagene sofaen kaller som mest.

I dag er jeg i mitt livs form. Kali og CrossFight Fitness to ganger i uka, samt litt jogging, har hjulpet godt på.

Etter to år meldte jeg også på datteren min. Hun synes Kali er gøy og har fått flere venner her. Å være med henne på trening og hjelpe til gjør at jeg også utvikler meg. Det er fantastisk å se barnas innsats, og gleden de viser når de får ros.

Kampsporten har gitt meg bedre selvtillit og disiplin som jeg tar med meg inn i andre områder av livet.

Fem år etter at jeg kom smånervøs på første trening har jeg nådd mitt første store mål: svart belte. Det hadde jeg ikke fått til uten en fantastisk trener i Richie, pluss mange gode treningspartnere som har delt velvillig av sin kunnskap.

Mats Lunde

Del siden vår