Sophie Huitfeldt

Kali Self Defence Instruktør

  • 3. Dan Svart Belte Kali Self Defence
  • Kadua Guro Kali Sikaran ( 1.dan)

Biografi

Richie hadde mast lenge om at jeg måtte komme på en prøvetime i Kali Sikaran. Jeg hadde sparret litt på bokseklubben på Lund tidligere, så kampsport var ikke helt ukjent for meg, men organisert kampsport som dette var det. Men du vet hvordan det er: man sier jada, jada, men så går tiden uten at man faktisk kommer.

På denne tiden kjørte jeg drosje i Kristiansand, og der skjedde det alle kvinner frykter. En kvinnelig kollega ble voldtatt på jobb. Da husket jeg på Richie og klubben. Jeg prøvde å samle jentene til et lynkurs i selvforsvar. Richie satte sammen et program for oss, og jeg var i gang. jeg ble hekta på Kali fra første øyeblikk.

Med stillesittende hverdag i bil, og mange kilo overvekt, hadde jeg ikke et veldig godt utgangspunkt. Men med oppmuntring og stotte fra alle, ikke minst Richie, har jeg kommet dit jeg er i dag. Nå er det den beste følelsen at det gjør litt vondt når men går fra trening, for da vet man at man har gitt alt, og kan kjenne at man lever.

Det har alltid vært et kjempegodt miljø på KKS, og man savner det om man er borte litt. Med KKS har jeg også fått reise rundt litt og møtt mange med lignende interesser. For min del har kampsport gjort meg både mer selvsikker og mer ydmyk i hverdagen. Jeg jobber nå på en barnevernsinstitusjon og som dørvakt. Begge stedene har jeg god nytte både av selvtilliten og av teknikkene jeg har med meg fra KKS.

Sophie Huitfeldt

Del siden vår