Avdeling Lund

KKS avdeling Lund er den første og største avdelingen av Kristiansand Kampsportsenter. Med nesten 1000 kvm rene og velholdte arealer er dette et av Skandinavias største og flotteste kampsportsentre.

I resepsjonen kan du kjøpe alt du behøver av utstyr for å trene hos oss. Vi selger også utstyr vi selv har vært med å utvikle og designe. OBS – sett skoene i hylla før du går videre inn.

Vi har både herre- og damegarderober, begge med dusjanlegg. Disse låses ikke, og vi anbefaler derfor at du tar med deg klær og eventuelle verdisaker inn på trening.

Treningsareal:

Sal 1 er på 200 kvm og belagt med 2,5 cm pusletatami. Her trenes hovedsakelig Kali Self Defence, Kickboksing, og CrossFight Fitness.

Sal 2 er på 300 kvm og belagt med 4 cm Dollamurmatter, som er regnet som de beste kampsportmattene på markedet. Her trenes hovedsakelig Brasiliansk Jiu Jitsu og Taekwondo.

Sal 3 er på 120 kvm belagt med 4 cm pusletatami. Den brukes hovedsakelig til taekwondo, sparringstrening og åpen matte.

Sal 4 er på 30 kvm belagt med 2,5 cm pusletatami. Den brukes hovedsakelig til privattimer, egentrening og styrketrening. Vi har noen frivekter og kettlebells i denne salen. Brukes etter avtale i åpningstiden.

 

Besøksadresse:

Kristiansand Kampsport Senter (Lund)

Ægirs vei 10

Lund industriområde

4632 Kristiansand

Kristiansand Kampsport3

 

Juniorgruppen

Avdeling Lund

hjelp-jeg-er-ny

Finn frem til Lund

Del siden vår