Kristiansand Kampsport Senter er et profesjonelt kampsportsenter med avdelinger på Lund og i Vågsbygd. Vi har ca. 600 medlemmer fordelt på flere grupper og kampsportgrener. Prismessig ligger vi midt på treet, men tilbudet vårt er unikt:

Hos KKS har vi fokus på å skape et trygt og samarbeidsorientert miljø som beriker våre medlemmer uavhengig av alder, kjønn og grunnform. Du trenger ikke være i god form for å begynne her. Vi vil bidra til at du kommer i bedre form enn du er – uansett nivå.

Hos KKS er treningen tilpasset alle aldersgrupper og fysiske forutsetninger, både innen kampsport og CrossFight Fitness. Barn og ungdom tilbys tilpasset trening etter alder, mens medlemmer over 15 kan velge og vrake blant alle våre treningstilbud. 

Hos KKS omfatter kampsport holdninger og perspektiver som gir medlemmene verktøy for sin fysiske og psykiske helse, så vel som selvforsvar. De fleste som går her merker bedring når det gjelder koordinasjon, konsentrasjon og selvtillit.

Hos KKS lar vi alle få anledning til å skape en bedre og mer givende livsstil for seg selv og andre gjennom kampsport. Blant våre medlemmer finnes studenter, lærere, leger, militært befal, sekretærer, snekkere, barn, voksne og besteforeldre. Vi underviser barn og ungdommer som er best i klassen, eller som har lærevansker eller adferdsproblemer. 

KKS passer for hele familien. Snakk gjerne med foreldre eller andre som trener hos oss om deres opplevelser. Vi er opptatt av kvalitet, trygghet og forutsigbarhet. Hos oss kan du forvente det beste tilbudet for deg og dine barn. 

 

Kom innom på en gratis prøvetime! Vi gleder oss til å bli kjent med deg!