Retur

Retur og reklamasjon

Hvordan kan jeg returnere en vare?
Svar: Det enkleste er å henvende seg til en av våre KKS. I butikk kan du få pengene tilbake umiddelbart ved godkjent retur. 

Hvor raskt er tilbakebetaling ved retur og godkjent reklamasjon?
Svar: Hvis du gjennomfører en retur på KKS, vil tilbakebetalingen skje direkte i butikken. 
For å gjennomføre en reklamasjon gjennom netthandelen til KKS, gjennomføres dette etter kontakt med KKS kundeservice.

Hvordan kan jeg angre kjøpet mitt?
Svar: Hvis du vil returnere en vare som du har bestilt av oss, har du full returrett innen 14 dager fra og med den dagen du mottok varen, forutsatt at den returneres i uskadet, umerket og ubrutt originalforpakning. Den enkleste måten å levere tilbake en vare på er å henvende seg til direkte til KKS.
Hvis du heller vil sende varen tilbake til nettbutikken til KKS, må du alltid kontakte vår kundeservice før du returnerer varen. Du som kunde betaler returfrakten, og KKS tar ikke ansvar for leveranser som sendes tilbake til oss fra kunde. 

Hvordan gjør jeg en reklamasjon?
Svar: Reklamasjon kan med fordel gjøres direkte i din KKS-butikk. Ta med deg produkt, kvittering. En vurdering av reklamasjonen gjøres i butikken. Du kan også reklamere på varer du har kjøpt på KKS nettbutikk. Ta kontakt med vår kundeservice før du sender produktet ditt til oss for reklamasjonshåndtering. KKS står for kostnaden for returfrakten ved en reklamasjon ved å bistå med en returfraktseddel. Denne får man tilgang til etter kontakt med kundeservice.

Kan jeg bytte en vare jeg har kjøpt, mot en annen?

Svar: Som kunde har du rett til å bytte bestilt vare innen 14 dager etter at du har mottatt varen, så lenge den ikke er brukt og er i orginalforpakningen. Bytte av vare kan gjøres på KKS på Lund eller i Vågsbygd mot fremvisning av følgeseddelen/kvitteringen som fulgte med varen ved levering. Bytte kan ikke gjøres hos nettbutikken til KKS, da må du i stedet returnere varen. Varen skal leveres tilbake ubrukt og i uskadet tilstand.

Hvis jeg har betalt for et seminar og ikke kan delta?
Svar: Hvis du ikke kan delta på et seminar og sier ifra innen 14 dager før seminaret, får du et gavekort på pålydende beløp som du kan benytte på KKS. Denne kan brukes på andre varer i butikken eller på et fremtidig seminar. Det er ingen retur på seminarbilletter hvis du ikke møter opp eller ikke gir beskjed innen 14 dager. 

Del siden vår