Crossfight-fitness-banner

CrossFight Fitness er et tilbud til deg som vil trene styrke og kondisjon i tillegg til, eller i stedet for, ren kampsporttrening. Du skal slippe å være medlem på et treningssenter i tillegg til KKS, og mange medlemmer ved KKS har dette som sin eneste treningsform. CrossFight Fitness er for deg som vil ta formen til neste nivå.

Som treningsform kan CrossFight Fitness gi deg mer styrke, eksplosivitet, kondisjon, koordinasjon, balanse og funksjonalitet. Treningen er lagt opp slik at man kan slite seg helt ut uansett hvilket utgangspunkt man har. Øktene kan for eksempel være bygget opp som sirkeltrening med 8-9 stasjoner der man utfører en øvelse i 30 sekunder før man går videre. Noen av øktene er basert på et tema, som medisinball, kroppsvekt, eller slynge.

Øvelsene er enkle og skreddersydd for kampsportutøvere, og øktene er korte og effektive – kun 30 minutter til sammen. Det er din egen intensitet som avgjør hvor mye du får ut av øvelsene. Vi gjør ingen kompliserte og potensielt farlige øvelser man må være toppidrettsutøver for å mestre. Det enkle er ofte det beste – i alle fall når du har gode instruktører som våre. Du får tett oppfølging av en instruktør på hver trening i et motiverende, trygt og upretensiøst miljø.

Kom og prøv vår gratis introduksjonsklasse der vi viser deg rundt og du får være med på en økt for å se om det er noe for deg. Hvis du bestemmer deg for å fortsette kan du tegne medlemsskap, så er du i gang.

Vi har så langt unngått skader som følge av CrossFight Fitness. Dette er en treningsform man skal kunne holde på med så lenge man husker hvor treningen foregår.

Skader kan imidlertid oppstå dersom man utfører øvelser på feil måte, eller forsøker å gjøre for mye for fort. Alle som skal trene Crossfight Fitness må derfor gjennom et tretimers forkurs, uansett erfaring og grunnform. Dette vil gi deg den forståelsen du trenger for å utføre øvelsene og treningen på tryggest og mest mulig effektiv måte, slik at du unngår overbelastning og skader.

Medlemskapet inkluderer trening i alle de kampsportgrenene KKS tilbyr, så kom på prøvetimer i det som virker interessant. Hvis du vil fortsette å trene kampsport i tillegg, forutsetter det naturligvis at du kjøper den nødvendige startpakken som følger med den aktuelle kampsportgrenen.

 

Instruktører Lund: Martijn Schalk, Monica Hestenes, Marie Hov

 

 

 

 

CrossFight core1 CrossFight core3 CrossFight Fitbox5