Kom til oss og prøv Sumobryting det er kjempemorsomt. Om det er utdrikningslag eller bursdagselskap blir garantert glad og sliten.
Dette er trim for lattermusklene, både for deltagerne og ikke minst for de som ser på. Sumobryting ligger tett opp mot den mest populære utdrikningsaktivitetene hos oss.

LES MER

I dagens samfunn har behovet for selvforsvar økt i takt med utviklingen av kriminaliteten.
Ikke minst gjelder dette for kvinner som er en særlig utsatt gruppe. Risikoen for voldtekt og andre fysiske overgrep blir stadig større så vel hjemme som på gata . Farlige situasjoner oppstår når man minst venter dem. Derfor er det å være forberedt, eller i det minste vite om mulighetene, er en gunstig investering som bør gjøres før behovet oppstår.

LES MER

Hvis du alltid har drømt om å bruke og lære deg å bruke lyssverdet, har du sjansen nå. Saber Academy som  holder til i Kristiansand og vil tilby workshops hvor vi lærer deg sverdsteknikker med lyssverdet, i Jediens ånd. 

LES MER

Den mest populære utdriknings og teambuildingaktiviteten hos oss. Vi skreddersyr et innføringskurs i kickboxing for dine venner eller din bedrift. Kjempeartig som kickoff, utdrikningslag eller syforening. KICKBOXINGKURSET er IKKE «fight club» det er ment å være gøy, der dere lærer slag og spark mot partner på sparkeputer og boksesekker.

LES MER

Flere skoler og ungdomslag ser nødvendigheten at sine elever eller medlemmer lærer seg selvforsvar.
Selvforsvar forekommer i ulike former og med forskjellige metoder som er knyttet til de fleste kampkunster, dette kurset er en samling av teknikker fra ulike stilarter og kampsporter. Vi bruker mye tid på å bygge opp deltakere og hjelpe dem å føle mestring

LES MER

Kristiansand Kampsport Senter har lang erfaring med å tilby kurs som vi sammen med arbeidsgiver skreddersyr etter akkurat deres behov. Vi tilbyr mentaltrening, kunnskap om risikovurdering og konflikthåndtering i arbeids- og fritidsliv. Vi tilbyr korte innføringskurs på et par timer, eller grundigere kurs med oppfølging over uker, måneder og år.

LES MER

Del siden vår