Treningstilbud

KKS tilbyr kampsport og Fitnesstrening for alle aldre og nivåer. I våre unike foreldre og barn-grupper får barna 40 minutters kvalitetstid med en av sine foresatte.
Junior 8-11år og ungdomspartiet 11- 14 år, gjør vi noe vi kaller Kampsport 123.
Kampsport 123 er Kickboxing, Brasiliansk Jiu Jitsu og Kali som vi rullerer på.  Vi trener en kampsportgren en hel måned før vi bytter kampsport/tema. På denne måten blir det aldri kjedelig fordi alle barn og ungdom, får en mulighet til å finne ut hva som passer best for dem. Når ungdommene fyller 14 år, kan de det grunnleggende fra flere kampsportgrener, noe som gjør at det er enklere å velge den grenen de ønsker å fokusere på voksenpartiet.

Voksentreningen, på lik linje som barnetreningene, foregår i et positivt miljø der vi bygger hverandre opp. Unge Voksne til pensjonister trener kampsport eller CrossFight Fitness i et oppmuntrende og inkluderende miljø. Hos oss finner du alt fra nybegynnere og mosjonister til norgesmestere.

Hos KKS lar vi alle få anledning til å skape en bedre og mer givende livsstil for seg selv og andre gjennom trening. Blant våre medlemmer finnes studenter, lærere, leger, militært befal, sekretærer, snekkere, barn, voksne og besteforeldre. Det er bare en haug med vanlige folk som deg, så du passer rett inn her.

Dette er trygg trening med mening!