Treningstilbud

Kampsport for alle

KKS tilbyr kampsport og Fitnesstrening for alle barn helt ned til 4 årsalderen til unge voksne og langt forbi pensjonsalderen.  Hos oss har du mulighet til å trene Kickboksing, Brasiliansk Jiu Jitsu, Kali Self Defence og CrossFight Fitness. Hvis du leter etter informasjon om hvert enkelt gren, bruk dropdown-menyen.

Barnetrening

Barn melder seg inn og trener på gruppen som passer for sitt alderstrinn.

I våre unike foreldre og barn-grupper har vi 2 grupper 4-5 år ( Barnehagebarn)  og 6-7 år ( Førsteklassinger) der barna 40 minutters kvalitetstid med en av sine foresatte.

Kampsport 123

Junior 8-10år (Fra 2 trinn/2. klasse) og ungdomspartiet 10- 14 år,(Fra 5 trinn/5. klasse) gjør vi noe vi kaller Kampsport 123.
Kampsport 123 er Kickboxing, Brasiliansk Jiu Jitsu og Kali som vi rullerer på.  Vi trener en kampsportgren en hel måned før vi bytter kampsport/tema. På denne måten blir det aldri kjedelig fordi alle barn og ungdom, får en mulighet til å finne ut hva som passer best for dem. Når ungdommene fyller 14 år, kan de det grunnleggende fra flere kampsportgrener, noe som gjør at det er enklere å velge den grenen de ønsker å fokusere på voksenpartiet.

Voksentrening

Voksentreningen, på lik linje som barnetreningene, foregår i et positivt miljø der vi bygger hverandre opp. Unge voksne til pensjonister trener kampsport eller CrossFight Fitness i et oppmuntrende og inkluderende miljø. Hos oss finner du alt fra nybegynnere og mosjonister til norgesmestere. Det er lett å finne ditt felleskap.

Som voksen er det mest vanlige å velge seg en gren/kampsport å fokusere på. Treningen går over tid og er ikke kursbasert, det vil si at du melder deg inn i ønsket kampsport og trener til faste tider sammen med dem som har valgt det samme som deg. Siden de fleste blir hos oss i mange år, gjør det at du blir en del blir veldig inkluderende, trygt og sosialt miljø. De fleste starter for å "komme i form" men motivasjonen for å presse seg for å komme på trening, blir det sosiale.

PRØVEUKEN

Noen vet hva de ønsker å trene før de starter og har prøveuken sin i sitt utvalgte kampsport, mens de fleste vet ikke hva kampsportene går ut på, eller hvilken kampsportgren passer for dem. Derfor er det mange som prøver flere ting gjennom prøveuken sin og velger etter det.

Hos KKS lar vi alle få anledning til å skape en bedre og mer givende livsstil for seg selv og andre gjennom trening. Blant våre medlemmer finnes studenter, lærere, leger, militært befal, sekretærer, snekkere, barn, voksne og besteforeldre. Det er bare en haug med vanlige folk som deg, så du passer rett inn her.

Skreddersydde Kurs og Eventer.

Kristiansand Kampsport Senter er synonymt med kvalitet.
På grunn av den solide unike og brede kunnskapen innenfor vårt felt, er vi ofte førstevalget i næringslivet og privaten når de setter opp trygghetskurs, selvforsvarskurs, coachingkurs eller trenger noen å snakke om selvforsvar og trygghet i forbindelse med kurs og konferanser.

De siste 10 årene har vi hvert år tilbudt og holdt minst et gratis selvforsvarskurs for kvinnene i Kristiansand, med opp til 150 kvinner på et kurs.

Du kan lese om våre forskjellige kurstilbud HER.

 

Del siden vår