Treningstilbud

Kampsport for alle

KKS tilbyr kampsport og Fitnesstrening for alle barn helt ned til 4 årsalderen til unge voksne og langt forbi pensjonsalderen. Hos oss har du mulighet til å trene Kickboksing, Brasiliansk Jiu Jitsu, Kali Self Defence og CrossFight Fitness.

Barnetrening

I våre unike foreldre og barn-grupper har vi 2 grupper 4-5 år og 6-7 år der barna 40 minutters kvalitetstid med en av sine foresatte.

Kampsport 123

Junior 8-11år og ungdomspartiet 11- 14 år, gjør vi noe vi kaller Kampsport 123.
Kampsport 123 er Kickboxing, Brasiliansk Jiu Jitsu og Kali som vi rullerer på.  Vi trener en kampsportgren en hel måned før vi bytter kampsport/tema. På denne måten blir det aldri kjedelig fordi alle barn og ungdom, får en mulighet til å finne ut hva som passer best for dem. Når ungdommene fyller 14 år, kan de det grunnleggende fra flere kampsportgrener, noe som gjør at det er enklere å velge den grenen de ønsker å fokusere på voksenpartiet.

Voksentrening

Voksentreningen, på lik linje som barnetreningene, foregår i et positivt miljø der vi bygger hverandre opp. Unge Voksne til pensjonister trener kampsport eller CrossFight Fitness i et oppmuntrende og inkluderende miljø. Hos oss finner du alt fra nybegynnere og mosjonister til norgesmestere. Det er lett å finne ditt felleskap.

Hos KKS lar vi alle få anledning til å skape en bedre og mer givende livsstil for seg selv og andre gjennom trening. Blant våre medlemmer finnes studenter, lærere, leger, militært befal, sekretærer, snekkere, barn, voksne og besteforeldre. Det er bare en haug med vanlige folk som deg, så du passer rett inn her.

Dette er trygg trening med mening!

Del siden vår