barn-og-kampsport

Kampsport for barn

Barnegruppene er delt opp etter alder, hvert alderstrinn/ gruppe har en egen tilnærming og undervisningsplan tilpasset alder og modenhet.
Vi har samme opplegg og tilbud for barn i begge våre avdelinger på Lund og i Vågsbygd.
Det har etterhvert blitt stor pågang, spesielt i starten av skoleåret, så plass på at du bestiller plass og sikrer poden mulighet til å trene med oss.

For de minste barna, har vi utarbeidet et opplegg som heter FORELDRE & BARN, der foreldrene/foresatte & barna gjør aktivitetene "sammen". Meningen er at barnet skal ha 100% oppmerksomhet fra foreldren/foresatten under hele treningen. Fokuset i tillegg til det fysiske, er kommunikasjon mellom voksen & barn, både verbal og nonverbal.

Kampsport 123

Kampsport 123 er et fantastisk opplegg der vi rullerer på Kickboxing- Brasiliansk Jiu Jitsu- Kali Self Defence.
Vi har fokus på en kampsport i en måned, før vi bytter tema. Dette er superpopulært og det gir barna et godt og allsidig kampsportgrunnlag. Når ungdommen blir 14 år kan de velge å spesialisere seg og trene den kampsporten de trives best med.

Her er en oversikt over hvilken måneder vi trener de forskjellige kampsportene.

  1. Kickboxing - Januar, April, August, November
  2. Brasiliansk Jiu Jitsu - Februar,  Mai, September, Desember 
  3. Kali Self Defence - Mars. Juni, Oktober

Foreldres opplevelse

Foreldre & Barn 4- 6 år

Et superpopulært og strukturet tilbud, der foreldrene trener sammen med barnet sitt.

Kampsport 123 junior 7- 10 år

Gruppen for dem mellom 2 og 4 trinn, der barna får variert kampsport-trening.

Kampsport 123 ungdom 10-14 år

Variert kampsport-trening for større barn fra 5 til og med 8 trinn.

Ukens Grønnsak

 

Vi har hatt stor suksess med ukens grønnsak. Hver uke velger vi ut en ny grønnsak, som blir ukens grønnsak. Avtalen er at i løpet av uken, skal alle forsøke ukens grønnsak minst en gang. 6 tygg og svelg x 3. Liker du det ikke er det fordi du enda ikke er stor nok. Neste gang grønnsaken kommer igjen er du blir større og vil du sikkert like det bedre.
Vi har fokus på å spise mer av det som er sunt. Å kunne bevistgjøre at det vi putter inn i kroppen har innvirkning på hvordan vi har det.
Vi oppfordrer til å kun spise søtsaker og drikke brus på lørdager. Vi har hatt barn som har begynt å spise grønnsaker som ikke gjorde det tidligere.
Vi har også hatt hele familier som har foretatt livstilsendring, der ukens grønnsak har vært det lille de trengte for å komme igang.

Et innblikk i barneprogrammet

Sånn får du en gratis prøveuke.

4- 7 år, start her!

Nå har jeg sagt det 100 ganger

hjelp-jeg-er-ny

hjelp-jeg-er-ny

Del siden vår