Trygghetskurs

Vold og trusler

Mange kan oppleve vold og trusler i forbindelse med jobben sin. Mange arbeidsgivere har vært flinke til å sette dette på dagsorden, og oppsøkter oss for å samarbeide om forebygging, håndtering og oppfølging, både teoretisk og praktisk.

Tidligere var dette valgfritt. Men fra 2017 trådte det i kraft nye bestemmelser fra arbeids- og sosialdepartementet som pålegger alle arbeidsgivere å kartlegge risiko og innføre tiltak når det er behov.

For mange arbeidsgivere kan dette være nytt og ukjent. Alle bransjer er dessuten forskjellige, med ulike behov og regelverk å forholde seg til. Ingenting passer for alle.

Kristiansand Kampsport Senter har lang erfaring med å tilby kurs som vi sammen med arbeidsgiver skreddersyr etter akkurat deres behov. Vi tilbyr mentaltrening, kunnskap om risikovurdering og konflikthåndtering i arbeids- og fritidsliv. Vi tilbyr korte innføringskurs på et par timer, eller grundigere kurs med oppfølging over uker, måneder og år.

Alle kurs kombinerer relevant teori med praktisk øvelse i relevante selvforsvarsteknikker dersom det er hensiktsmessig. Vi sikter mot å kunne utruste alle til å håndtere alt fra eskalerende situasjoner til fysiske angrep. Våre instruktører har erfaring fra mange ulike bransjer, i tillegg til at de alle har mange års erfaring som kampsportinstruktører.

Ta kontakt i dag for å se hvordan vi sammen kan skape en tryggere hverdag for deg og dine kolleger og ansatte. 

  Navn
  (nødvendig)

  Telefon

  (nødvendig)

  Hvordan kan vi hjelpe deg


  [bwsgooglecaptcha bwsgooglecaptcha-520]

  Vold og trusler en del av arbeidsdagen.

  Dette sier direktøren i Arbeidstilsynet

  Dette sier HMS Norge

  "By putting the employee first, the customer effectively comes first by default, and in the end, the shareholder comes first by default as well."
  Richard Branson

  Del siden vår