CrossFight Fitness

Mandag og Onsdag 19.00-19.45

Sted: Lund 

Instruktører: Monica og Bella

 

 

CrossFight Fitness er et lavterskeltilbud til deg som vil trene styrke og kondisjon, enten som en måte å komme igang på, eller som et supplement til kampsporttreningen din. Siden treningen kun varer i 30 minutter + 15 min oppvarming/uttøying, så klarer alle å komme seg greit gjennom økten, noe som gjør at CrossFight Fitness er superenkelt å for alle, uansett utgangspunkt. På bare 30 minutter + 15 min oppvarming/uttøying, klarer du å gjøre unna treningen fortere enn du klarer å handle middag. Det er fantastisk i en travel hverdag.

Som treningsform kan CrossFight Fitness gi deg mer styrke, eksplosivitet, kondisjon, koordinasjon, balanse og funksjonalitet. Øktene kan for eksempel være bygget opp som sirkeltrening med 8-9 stasjoner der man utfører en øvelse i 30 sekunder før man går videre. Treningen er lagt opp slik at man kan slite seg helt ut uansett hvilket utgangspunkt man har. Etterhvert som formen forbedres kan intensiteten økes, du bestemmer alltid selv hvor mye du skal yte, det viktigste er at du gjør det du klarer og kjenner mestring. Gjør du det, vil du også se og kjenne fremgang.

Vi gjør ingen kompliserte og potensielt farlige øvelser man må være toppidrettsutøver for å mestre. Det enkle er ofte det beste – i alle fall når du har gode instruktører som våre. Du får tett oppfølging av en instruktør på hver trening i et motiverende, trygt og upretensiøst miljø.

Hjelp jeg har barn
Har du barn har vi et oppholdsrom, så om de er over 5 år ta dem med. Barna kan sitte og gjør lekser eller se på en iPad eller en tlf med hodetelefoner mens mor eller far trener, 45 minutter er overkommelig, selv for dem.

Nysgjerrige, kan prøve gratis.
Vi tar inn nye medlemmer hele året. Alle kan bestille en gratis prøveuke før de bestemmer seg for om de vil være med. Møt opp 20 minutter før timen begynner, så kan vi ta deg imot og hjelpe deg igang. Prøv gjerne en eller flere økter i løpet av uken for å se om det er noe for deg. Hvis du bestemmer deg for å fortsette kan du kjøpe klippekort, komme på drop-inn, eller tegne fullt medlemskap, enklere blir det ikke.

Hva koster det?
Du trenger ikke noe utstyr for å trene CrossFight Fitness og du trener barbeint. Du trenger ikke gå til anskaffelse av noe fancy treningstøy heller, så er det billig å komme igang.

Klippekort & Drop-inn 
Du trenger ikke melde deg inn eller binde deg opp til mange måneder med trening.
Du kan bare kjøpe et klippekort, her har vi litt forskjellige valg utifra hvor mange klipp du ønsker.
Det koster kr 200 for Drop-inn

Fullt medlemskap
Medlemskapet inkluderer trening i alle de kampsportgrenene KKS tilbyr. Hvis du vil fortsette å trene kampsport i tillegg, forutsetter det naturligvis at du kjøper den nødvendige startpakken som følger med den aktuelle kampsportgrenen.
Se en oversikt over de øvrige prisene her.