Finn ditt felleskap

I over 20 år har vi fått lov til å være en del av hverdagen til tusenvis av familier og enkeltpersoner i Kristiansand. Mange av barna vi har trent, kommer tilbake med egne barn, felleskapet vokser videre i flere generasjoner.  

Vi er i dag ca. 600 medlemmer i alle aldre fordelt på 2 kampsportsentre, der vi fortsatt studerer og underviser kampsport.

 Historien

I 1997 så Kristiansand Kampsport Klubb dagens lys, grunnlagt av Richard Haye. Klubbens opprinnelse var forankret i Richard Hayes ønske om å skape en plattform for utforskning og studier av ulike kampsportformer, som strakte seg utover hans karatebakgrunn.

Dette ønsket om kontinuerlig læring viste seg å være uendelig. Etter ni års virksomhet som klubb, modnet visjonen til å omfatte en mer hengiven satsing på kampsport. Resultatet var fødselen av Kristiansand Kampsport Senter i 2007.

Det som en gang var en enkel manns drøm, har nå blomstret til et profesjonelt kampsportsenter, drevet av et team av engasjerte enkeltpersoner. Felles for dem alle er det mål å formidle verdiene og kunnskapen som har blitt synonymt med vår identitet.

Lund & Vågsbygd

Fra begynnelsen har KKS funnet sitt hjem på Ægirsvei 10 i Lund. I 2017 utvidet vi våre horisonter ved å åpne en ny avdeling i moderne og imponerende lokaler på Fiskåveien 4 i Vågsbygd – samme bygning som SATS.

Etter en læringsperiode på utrolige 12 år, styrket Ralph Pagano vårt fellesskap som medeier av Kristiansand Kampsport Senter Vågsbygd. Denne nye avdelingen drives av et bemerkelsesverdig team av trenere som besitter rik erfaring innen kampsport og trening fra KKS-Lund.

 

Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.

Kom på en

Gratis Prøvetime

Finn det du ønsker å prøve og

møt opp 15 minutter før timen starter.