Kontakt oss

Nye medlemmer 

Terskelen for å begynne hos oss skal være lav og det skal være enkelt for deg å komme igang. Du trenger bare å finne tidspunktet på det du ønsker å prøve og møte opp minimum 15 minutter før. Alle har en uforpliktende gratis prøveuke, så du har ikke noe å tape.

Barnetreningene er fordelt etter alder, der vi tilbyr har et fantastisk variert opplegg tilpasset aldersgruppen. Finn riktig gruppe som samsvarer med barnet ditt sin alder og møt opp 15 minutter før.

Voksne over 14 år
kan velge mellom flere kampsportgrener. Det er lurt at du leser litt på hjemmesiden om den grenen du ønsker å prøve, for å lettere velge det som passer for deg. Du finner svar på de aller fleste spørsmålene du måtte ha på hjemmesiden vår.

Er du usikker, så er det ikke noe problem, du har en gratis prøveuke, der du kan prøve forskjellige ting eller prøve det samme flere ganger.
Vi er også behjelpelig med å veilede med å finne akkurat det som passer for deg.
Ønsker du en time der du er helt alene, kan du bestille en PT-time, der vi kan gi deg en innføring i flere kampsporter og hjelpe deg med en plan for gjennomføring dine treningsmål.
 

Du kan begynne når som helst, da vi tar imot nye medlemmer hele året. Husk vi holder stengt alle skoleferier, så da må du i tilfelle vente til etter ferien.
 

Telefontid:

Telefonen er kun betjent på mandag-fredag, 10:00-16:00
Skolefri = Treningsfri/stengt.
Er det viktig, du finner ikke svar på hjemmesiden og det er utenfor telefontiden, send en melding på medlemslogg eller e-post.
+47 911 64 845

Medlemmer

Medlemmer kan kontakt oss via meldingsfunksjonen på medlemslogg.no

Melding ved fravær på medlemslogg.
Blir du borte fra trening pga jobb, sykdom, bursdag osv. Bruk SICK/AWAY -knappen på din profil. Du trenger ikke sende en melding eller ringe, sick/away funksjonen sørger for at instruktøren vet du er borte.
Dette hjelper oss å planlegge treninger ut fra hvem som er tilstede.

Fakturaspørsmål:

Vi bruker Zero-Zero kreditt til å ta seg av alt  med betaling og fakturering. Vi ikke tilgang til deres systemer og vi kan derfor ikke svare på noen fakturaspørsmål. Kontakt dem direkte, et er alltid best på e-post.

Zero-Zero Kreditt AS
Industrigata 33
4632 Kristiansand
Telefon: 38 62 00 90 | Faks: 3800 3061
E-post:  [email protected] | www.kredinor.no 

Epost: ( Gjelder IKKE fakturaspørsmål)
Post(alfakrøll)kristiansandkampsport.no
Bytt ut alfakrøll med @

Besøksadresser:

Kristiansand Kampsport Senter (avd. Lund)

Ægirs vei 10
Lund industriområde
4632 Kristiansand

Bus;  M1- stoppested Arena Stadion

Kristiansand Kampsport Senter (avd. Vågsbygd)
Fiskåveien 4
4621 Kristiansand

Finn frem til avdeling Lund 

Finn frem til avdeling Vågsbygd