Foreldre & Barn

Foreldre og barn 4-5 år
Barnehagebarn
Tirsdag 17.00- 17.4

Foreldre og barn 6-7 år
Førsteklassinger
Torsdag 17.00- 17.40

Barneklassene våre går både på Lund & i Vågsbygd, velg et sted som passer best or dere.

 

 

Velkommen til Vår Unike Foreldre & Barn Trening!

Vi er stolte over å ha utviklet en unik tilnærming der både foreldre/foresatte og barn deltar i en felles aktivitet som inneholder kampsportelementer. Vår "Foreldre & Barn"-trening gir dere ikke bare en sjanse til å tilbringe verdifull tid sammen, men også muligheten til å skape minner og styrke båndet mellom dere.

Styrket Bånd gjennom Aktivitet:

I en travel hverdag der barnehage, jobb og andre forpliktelser tar opp tiden vår, kan det være utfordrende å finne dedikert "én-til-én" tid med våre barn. Ved å sette av kun én time i uken for vår Foreldre & Barn-trening, gir vi dere en trygg, spennende og strukturert arena for å styrke forholdet mellom voksen og barn.

Viktig: Riktig Treningstøy:

For å sikre en god opplevelse for alle, ber vi dere om å ha på dere treningstøy uten glidelåser eller metall. Dette er for å beskytte våre matter. Både den voksne og barnet skal være iført riktig treningstøy for å kunne delta fullt ut.

En Kombinasjon av Moro og Læring:

Vårt mål er å bygge opp barnas selvtillit gjennom 40 minutter med positiv og meningsfull fysisk lek sammen med en foresatt. Aktivitetene vi utfører er hovedsakelig basert på Brasiliansk Jiu Jitsu, kombinert med enkelte slag og spark mot puter. Vi vektlegger også viktigheten av verbal og nonverbal kommunikasjon mellom voksen og barn gjennom øvelsene.

En Tydelig Struktur:

For å gjøre opplevelsen forutsigbar og enklere å delta i, følger våre treninger en fast struktur. Når dere deltar for første gang, ber vi dere om å alltid komme 10 minutter før treningen begynner. En av våre instruktører vil hilse på dere i inngangsdøren og hjelper dere i gang. 

Kom på tida

Vi respekterer din og de andre foreldres tid og starter derfor alltid presis klokken 17.00. Vi forventer at dere er ferdig kledd og sitter klar på matten 5 minutter før timen starter. Prioriter riktig og husk at det hender det er bilkø, så ta dette i betraktning når du beregner tiden din.

Regler for Treningen:

Før dere kommer snakk sammen om at dere skal leke sammen.

Mange forbinder kampsport med å sloss og forteller barnet sitt at de skal komme for å sloss. Dere skal ikke sloss, dere skal leke, kommunisere og ha det gøy sammen med noen kampsportøvelser som verktøy.

Gå også gjennom de 4 gyldne reglene for å være på kampsportsenteret:

  1. Smil
  2. Vi bare går når vi kommer inn i treningsområdet. ( for å unngå skader og for å ikke fyre opp alle før treningen.)
  3. Berør kun dine egne eiendeler, men føl fri til å observere alt. (for å lære å se men ikke røre)
  4. Fortsett å smil!

Aktiv Deling av Opplevelsen:

Etter oppvarmingen vil dere bli ledet gjennom lekbaserte øvelser og aktiviteter. Vi oppfordrer den voksne til å delta aktivt og være en del av opplevelsen. Dersom det er noe dere ikke forstår, er det viktig å si ifra slik at vi kan hjelpe dere.

Engasjert Avslutning:

Treningen avsluttes med en morsom Ninja-bane der engasjement fra foreldre/foresatte er viktig for å skape en positiv atmosfære. Etter hinderbanen vil dere avslutte økten med en hilsen og high fives.

Fortsettelse og Kontrakt:

Hvis dere bestemmer dere for å delta videre, ønsker vi dere velkommen til å komme 20 minutter før neste trening. Dette gir oss tid til å ta imot kontrakten og eventuelt hjelpe dere med å kjøpe nødvendig utstyr. Vi aksepterer kortbetaling for startpakken.

Vi ser frem til å ønske dere velkommen og dele denne unike opplevelsen med både den voksne og barnet.

Dugnader og annen tidstyveri.

Vi har ikke noen form for dugnadsarbeid hos oss. Dere vil aldri trenge å selge en eneste kake, rumpetørk eller loddbok. Vi har de samme treningsdager hele tiden, den eneste gangen dere bytter treningstid er når dere bytter gruppe. Å være medlem hos oss skal oppleves som forutsigbart og enkelt.

Kampsport-Leker for Foreldre og Barn:
En Videoopplevelse

Lær alle lekene i denne videoserien.

Sjekk det ut

10 fordeler med kampsport for barn 

I dagens verden står barn overfor en rekke utfordringer, inkludert mobbing og press for å utvikle sterke selvbilder. Kampsport har utviklet seg fra å være en misforstått aktivitet til å bli en positiv veiledning for enkeltpersoner, spesielt barn.

Vi har laget en GRATIS Pdf der vi forteller om "10 fordeler med Kampsport for barn." 

Få din PDF

Hvis du ønsker å finne ut mer

Hvis du er av typen som trener å vite mer om hva du. begir deg ut på, så er du sånn som de fleste av oss. Derfor har vi lagt ut  noen linker til og videoer som kan gi deg et godt inntrykk av hva vi driver med. Dere m gjerne bruke dem til å øve hjemme føre dere kommer.

Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.
Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.
Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.
Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.
Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.