Kampsport 123 Junior

7- 10 år  (2- 4 skoletrinn)
Mandager & Onsdager 17.00- 17.45

 

Barneklassene våre går både på Lund & i Vågsbygd, velg et sted som passer best or dere.

 

 

Lær flere Kampsporter på en spennede måte!!

Aldersgruppe: 2. til 4. trinn

Bygg Selvtillit og Indre Styrke: Hos oss handler det om mer enn bare kampsport. Vi ønsker å bygge opp selvtillit, respekt og indre styrke hos barna. Samtidig lærer de god koordinasjon og grunnleggende kampsportferdigheter. I et trygt og støttende miljø tar vi vare på hverandre.

Variert Trening:

Vi gir barna en smakebit av tre forskjellige kampsportgrener hver måned – Kickboksing, Brasiliansk Jiu Jitsu og Kali Self Defence. Dette gjør treningen spennende og variert, og lar barna oppdage ulike aspekter ved kampsport slik at de kan får et bredt grunnplatorm å bygge videre på.

Enkelt å Starte:

Vi tar imot nye medlemmer på hver trening. Prøv en gratis uke før du bestemmer deg. Møt opp i behagelige treningsklær uten glidelåser eller metal, 15 minutter før økten starter.

Hvis det er første gang, er det flott hvis en voksen følger med. Dette gir dere en sjanse til å bli kjent med oss og stille spørsmål.

Fokus på Verdier og Trygghet:

For oss er verdier og trygghet essensielt. Vi har erfarne instruktører som sikrer at barna får god veiledning og trening i et trygt miljø. Vi vektlegger at kampsportteknikker ikke brukes utenfor treningslokalene.

Samhold og Utvikling:

I Juniorgruppen er samhold viktig. Alle barn, uansett nivå, får delta aktivt og støtte hverandre. Fra de stille til de mer utadvendte, alle finner sin plass og lærer å utvikle seg sammen.

Selvforsvar og Selvdisiplin: Vi lærer barna grunnleggende selvforsvarsteknikker og viktigheten av selvdisiplin. Dette gir dem verdifulle ferdigheter for å takle ulike situasjoner i livet.

Kom på tida

Vi respekterer din og de andre foreldres tid og starter derfor alltid presis klokken 17.00. Vi forventer at dere er ferdig kledd og sitter klar på matten 5 minutter før timen starter. Prioriter riktig og husk at det hender det er bilkø, så ta dette i betraktning når du beregner tiden din.

Fortsettelse og Kontrakt:

Hvis dere bestemmer dere for å delta videre, ønsker vi dere velkommen til å komme 20 minutter før neste trening. Dette gir oss tid til å ta imot kontrakten og eventuelt hjelpe dere med å kjøpe nødvendig utstyr. Vi aksepterer kortbetaling for startpakken.

Vi ser frem til å ønske dere velkommen og dele denne unike opplevelsen med både den voksne og barnet.

Dugnader og annen tidstyveri.

Vi har ikke noen form for dugnadsarbeid hos oss. Dere vil aldri trenge å selge en eneste kake, rumpetørk eller loddbok. Vi har de samme treningsdager hele tiden, den eneste gangen dere bytter treningstid er når dere bytter gruppe. Å være medlem hos oss skal oppleves som forutsigbart og enkelt.

Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.

10 fordeler med kampsport for barn 

I dagens verden står barn overfor en rekke utfordringer, inkludert mobbing og press for å utvikle sterke selvbilder. Kampsport har utviklet seg fra å være en misforstått aktivitet til å bli en positiv veiledning for enkeltpersoner, spesielt barn.

Vi har laget en GRATIS Pdf der vi forteller om "10 fordeler med Kampsport for barn." 

Få din PDF

Hvis du ønsker å finne ut mer

Hvis du er av typen som trener å vite mer om hva du begir deg ut på, så er du sånn som de fleste av oss. Derfor har vi lagt ut  noen linker til og videoer som kan gi deg et godt inntrykk av hva vi driver med. 

Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.
Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.
Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.
Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.