Workshop med Roy Dean

20 & 21 april 2024

Vi er begeistret for å kunngjøre at den anerkjente BJJ-instruktøren Roy Dean kommer til Kristiansand Kampsport Senter for sin årlige Brazilian Jiu-Jitsu workshop! Dette er en unik mulighet til å lære fra en ekspert innenfor BJJ, og vi er stolte av å være vertskap for den eneste Roy Dean Academy i Europa.

Om Roy Dean:

Roy Dean er en høyt respektert BJJ-instruktør og utøver med en imponerende karriere innen kampsport. Han innehar svart belte i BJJ og har en unik tilnærming til kunsten. Roy Dean er også kjent for sin lidenskap for undervisning og deling av sin omfattende kunnskap. Hans workshops er kjent for å være inspirerende og pedagogiske, og han har hjulpet utallige studenter med å forbedre sine ferdigheter.

Dato og tidspunkt:

  • Lørdag 20. april: Kl. 10.00 - 13.00
  • Søndag 21. april: Kl. 10.00 - 13.00

Priser:

  • Én dag: Kr 700
  • To dager: Kr 1200
  • Gratis for våre gullmedlemmer

Medlemmer av KKS kan enkelt melde seg på leiren via medlemslogg. (EVENTS)

Medlemmer i  Lindenes kan betale direkte til Algirdas.

Andre kan bruke VIPPS "Kristiansand Kampsport Lund" #653333 Merkes med

Dette årlige arrangementet gir deg muligheten til å fordype deg i Brazilian Jiu-Jitsu sammen med Roy Dean. Seminaret er åpent for alle aldre og ferdighetsnivåer, fra nybegynnere til erfarne utøvere. Uansett om du er en del av Kristiansand Kampsport Senter eller ikke, er du hjertelig velkommen til å delta.

For å melde deg på eller for mer informasjon, vennligst kontakt oss på [kontaktinformasjon]. Vi oppfordrer deg til å reservere plassene dine tidlig, da det er begrenset antall plasser tilgjengelig.

Vi ser frem til å ønske Roy Dean velkommen til Kristiansand Kampsport Senter og til å dele denne årlige BJJ-opplevelsen med deg. Sammen kan vi utforske verdenen av Brazilian Jiu-Jitsu og styrke våre ferdigheter.

Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.

Overnattingsmuligheter

Vi har inngått en fantastisk avtale med de to Thon-hotellene i Kristiansand, begge hotellene er nylig renovert. Park Hotel er et boutiquehotell, mens Hotel Norge er noe større. Begge hotellene ligger sentralt i byen, med enkel tilgang til alt du trenger. Du kan gå til fergen og enkelt ta buss til flyplassen.

Vår akademi ligger bare 6 minutter unna med bil eller taxi. Våre tøffe danske venner pleier vanligvis å gå den korte 20-minutters turen til eller fra akademiet. Vi har som regel mulighet til å organisere at noen fra vårt team henter deg og bringer deg tilbake til hotellet.

Thon Hotel Parken eller Thon Hotel Norge

Booking-e-post: For å få disse prisene må du sende en e-post til [email protected] og oppgi avtalen med Kristiansand Kampsportsenter. Du kan ikke få disse prisene ved å bestille online.

Telefon: +47 38 17 20 40

Prisene er per natt per rom og inkluderer internett og frokost:
(2023)

  • Enkeltrom for 1 person: kr 945,-
  • Dobbeltrom for 2 personer: kr 1145,- (pris per person kr 573,-/ca. 57 euro)
  • Familierom for 3 personer: kr 1445,- (pris per person kr 482,-/ca. 48 euro)
  • Familierom for 4 personer: kr 1745,- (pris per person kr 436,-/ca. 43 euro)

Telt eller bobil:

Det er en ny bobilpark 100 meter fra dojoen. Roligheten Camping ligger ca. 10 minutters gange fra dojoen. Det finnes butikker og restauranter rett i nærheten av dojoen.