Forsikring

 
 

Alle medlemmer ved KKS må ha en obligatorisk kampsportforsikring. Vanlige forsikringer dekker ikke eventuelle skader som oppstår i sammenheng med kampsportrelatert trening.

  • Kampsportforsikringen gjelder kun på KKS, ikke i konkurranser eller andre treningssteder.
  • Forsikringen koster 390,- og gjelder fra 1. januar til 31. desember det året den betales.
  • Forsikringsavgiften på kr 390,- trekkes automatisk i januar/ sender regning om du ikke har avtalegiro.
    (Dette iht den tegnede medlemsavtalen. Vi betaler forsikringen basert på våre medlemslister pr 1.januar. Altså står du som medlem 1.januar vil du bli trukket for forsikring, uansett om du velger å si opp kontrakten etter dette.)
  • Alle medlemmer som har sagt opp kontrakten FØR 1.januar vil IKKE bli trukket for forsikringsavgiften. Vet du at du eller barnet ditt ønsker å slutte i begynnelsen av året og vil gjerne slippe å betale forsikringen, sørg for å meld dere ut før 23. desember.

Alle som starter i oktober- desember betaler kr 195,-

Forsikringsvilkår

Sparring og konkurransetrening med slag og spark.

Denne forsikringen gjelder ikke for ren sparringstrening, konkurransetrening eller konkurranser. For å delta på disse klasser må du ha minimum grønt belte og bli godkjent av Helene. For å kunne stille i konkurranser via NKBF må konkurranseutøvere og deltakere på konkurransegruppen tegne konkurrranselisens via Norges Kickboxingforbund som dekker konkurranser og konkurransetrening. For å kunne gjøre dette må du også være medlem av Kristiansand Kampsport KLUBB.

Vi setter. sikkerheten først på Kristiansand Kampsport Senter. Alle som trener skal uoppfordret bruke riktig beskyttelsesutstyr på treninger der det slåes eller sparkes på en motstander. Det består av hjelm, fotbeskyttere, tannbeskytter og leggbeskyttere.

Hva gjør du om du skader deg.

1- Ta kontakt med oss skriftlig på medlemslogg og beskriv hva som har skjedd, slik at vi er oppmerksom på skaden. Gjør dette så fort som mulig. FØR du melder skaden til IF, slik at vi kan hjelpe deg.

2- Etter at vi har snakket sammen, fyll ut skademeldingsskjema. Bruk denne linken.  Avtalenummer SP3823019.