Kampsport 123 Ungdom

10- 14 år  (5- 8 skoletrinn)
Mandager & Onsdager 18.00- 18.45

 

     

Kampsport og selvutvikling.

Vi er uhyre stolte av ungdomsgruppen vår, det er den største og mest stabile gruppen vi har, denne gruppen har nesten ikke fravær.
Det er vanligvis i ungdomstiden at de fleste slutter med ballspill, gjerne på grunn av spissing av lagene. Noen opplever det nesten som et personangrep at de ikke lengre er gode nok for laget de har spilt på i så mange år. Det er mange som bare gir opp med sport, fordi de ønsker ikke å gjennoppleve smerten dette skaper. Hos oss kan du være trygg på at er alle gode nok.

Vi vet at ungdomstiden er utfordrende for de fleste. Det er mange grunner til det, en av grunnene er at de føler seg både som og verken som  barn eller voksne. Både hjemme og på skolen forventes det at de oppfører seg som voksne, mens de fortsatt blir behandlet som barn.


Mange gutter og jenter opplever press på å være kul nok, pen nok, flink nok, tøff nok, og så videre. Andre danser seg lett gjennom ungdomstiden uten å merke noe til dette. For de fleste er ungdomstiden, og de verdiene man tar med seg gjennom og ut av den, helt avgjørende for hvordan resten av livet blir. Mange voksne ser seg tilbake og tenker at om de hadde hatt mer selvtillit eller tatt andre valg, så kunne de vært spart for mye unødvendig rot senere.

Vi tror at selvtillit, mot til å si tydelig i fra, verdier som respekt og godhet, og kunnskapen om hvordan man kan håndtere angrep mot egen kropp er gode og viktige ting å ha med seg gjennom livet. Vårt mål er å gi ungdommene trygghet, tilhørighet, mestringsfølelse og selvtillit i et miljø der vi tar vare på hverandre. Kristiansand Kampsport Senter er et fristed for mange, der de vet hva de kan forvente seg og hva som forventes av dem. Det er nettopp derfor vi tror at så mange ungdommer velger å trene hos oss.

Bygg Selvtillit og Indre Styrke:

Hos oss handler det om mer enn bare kampsport. Vi ønsker å bygge opp selvtillit, respekt og indre styrke hos barna. Samtidig lærer de god koordinasjon og grunnleggende kampsportferdigheter. I et trygt og støttende miljø tar vi vare på hverandre.

Variert Trening:

Vi gir barna en smakebit av tre forskjellige kampsportgrener hver måned – Kickboksing, Brasiliansk Jiu Jitsu og Kali Self Defence. Dette gjør treningen spennende og variert, og lar barna oppdage ulike aspekter ved kampsport slik at de kan får et bredt grunnplatorm å bygge videre på.

Her er en kort forklaring av de 3 kampsporter vi rullerer mellom:

Vi har valgt å spesialisere på 3 kampsporter som tar for seg både stående selvforsvar og bakke selvforsvar.

Kickboksing: 
Gjør deg klar for å utforske kickboxing – en stående disiplin der spark og slag kombineres med kreativitet og mestring. Bli med på en reise der du pusher dine grenser og finner din indre styrke.

Brasiliansk Jiu Jitsu: Selvforsvar på bakken. Dykk inn i den spennende verdenen til brasiliansk jiu jitsu, der teknikk og intelligens overvinner fysisk styrke. Lær å beskytte deg selv gjennom strategi og ferdigheter.

Kali Self Defence: 
Utforsk Kali self defence, der du vil jobbe med treningsvåpen som kalisticks og nunchako for å forbedre koordinasjonen din. Samtidig lærer du verdifulle ferdigheter for selvforsvar.

Vi har svært strenge regler for bruk av treningsvåpen utenfor våre lokaler.

Enkelt å Starte:

Vi tar imot nye medlemmer på hver trening. Prøv en gratis uke før du bestemmer deg. Møt opp i behagelige treningsklær uten glidelåser eller metal, 15 minutter før økten starter.

Hvis det er første gang, er det flott hvis en voksen følger med. Dette gir dere en sjanse til å bli kjent med oss og stille spørsmål.

Regler for sko 

1- Sett skoene i skohyllen og ikke la de ligge midt på gulvet. Det hender at sko som ikke ligger i skohyllen bli alt i søppelbøtta. Dette er ikke personlig, men for å minne deg på å bruke skohyllen.

Fokus på Verdier og Trygghet:

For oss er verdier og trygghet essensielt. Vi har erfarne instruktører som sikrer at barna får god veiledning og trening i et trygt miljø. Vi vektlegger at kampsportteknikker ikke brukes utenfor treningslokalene.

Samhold og Utvikling:

Som på Juniorgruppen er samhold like viktig på ungdomsgruppen. Alle barn, uansett nivå, får delta aktivt og støtte hverandre. Fra de stille til de mer utadvendte, alle finner sin plass og lærer å utvikle seg sammen.

Selvforsvar og Selvdisiplin: Vi lærer barna grunnleggende selvforsvarsteknikker og viktigheten av selvdisiplin. Dette gir dem verdifulle ferdigheter for å takle ulike situasjoner i livet.

Kom på tida

Vi respekterer din og de andre foreldres tid og starter derfor alltid presis klokken 18.00. Vi forventer at dere er ferdig kledd og sitter klar på matten 5 minutter før timen starter. Prioriter riktig og husk at det hender det er bilkø, så ta dette i betraktning når du beregner tiden din. 

Kroppslukt og hygiene:

Kampsport innebærer ofte kroppskontakt. Noen ganger kan feil tøyvask, mangel på tøyvask eller svettelukt være en årsak til ubehagelig lukt. Dette er noe vi nevner mye på klassene, spesielt ungdomsklassen. Vi sier det også direkte til dem det gjelder og forsøker å være så skånsom som mulig. Det er ikke personlig.

Fortsettelse og Kontrakt:

Hvis dere bestemmer dere for å delta videre, ønsker vi dere velkommen til å komme 20 minutter før neste trening. Dette gir oss tid til å ta imot kontrakten og eventuelt hjelpe dere med å kjøpe nødvendig utstyr. Vi aksepterer kortbetaling for startpakken.

Vi ser frem til å ønske dere velkommen og dele denne unike opplevelsen med både den voksne og barnet.

Dugnader og annen tidstyveri.

Vi har ikke noen form for dugnadsarbeid hos oss. Dere vil aldri trenge å selge en eneste kake, rumpetørk eller loddbok. Vi har de samme treningsdager hele tiden, den eneste gangen dere bytter treningstid er når dere bytter gruppe. Å være medlem hos oss skal oppleves som forutsigbart og enkelt.

Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.

10 fordeler med kampsport for barn 

I dagens verden står barn overfor en rekke utfordringer, inkludert mobbing og press for å utvikle sterke selvbilder. Kampsport har utviklet seg fra å være en misforstått aktivitet til å bli en positiv veiledning for enkeltpersoner, spesielt barn.

Vi har laget en GRATIS Pdf der vi forteller om "10 fordeler med Kampsport for barn." 

Få din PDF

Hvis du ønsker å finne ut mer

Hvis du er av typen som trener å vite mer om hva du begir deg ut på, så er du sånn som de fleste av oss. Derfor har vi lagt ut  noen linker til og videoer som kan gi deg et godt inntrykk av hva vi driver med. 

Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.
Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.
Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.
Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.