Kickboxingkurs

 

Etter avtale 

 Kickboxingkurs - Perfekt for Utdrikningslag og Teambuilding

Kickboxing er vår mest populære aktivitet for utdrikningslag og teambuilding-arrangementer. Vi tilpasser et spesiallaget kickboxingkurs for dine venner eller bedriftsteam. Dette er den perfekte måten å starte feiringen på, enten det er et utdrikningslag, kickoff-arrangement eller en hyggelig sammenkomst.

Det er ingen krav til fysisk form for å delta i kickboxingkurset vårt. Vi har lagt opp til en trygg og morsom opplevelse der alle kan delta. Kickboxingkurset er spesielt populært blant kvinnelige deltakere, da det gir en følelse av mestring og selvtillit.

Vår tilnærming til kickboxingkurset er inkluderende, slik at alle kan delta, selv gravide (helst under 5 måneder på vei). Dette er ikke en "fight club", men en morsom aktivitet der du lærer slag og spark mot partnere på sparkeputer og boksesekker. Det er ingen reelle kamper med hverandre eller instruktøren – kun læring og moro.

Kursvarighet:

Du kan velge mellom 45 eller 90 minutters økter, som må avtales ved bestilling.

  • 45 minutters økt gir en enkel innføring i slag og spark, med økende tempo mot slutten. Dette er en superlavterskelaktivitet.

  • 90 minutters økt inkluderer en enkel innføring i slag og spark, enkle kombinasjoner og litt høyere intensitet mot slutten. Instruktøren holder pads for alle, gir personlig veiledning og bidrar til at deltakerne virkelig føler mestring.

Betalingsinformasjon:

Timen må betales senest en uke før kurset, via VIPPS til nummer 648682 (Kristiansand Kampsport) under "Kjøp og betal på Vipps". Vi opplever stor etterspørsel, så vi anbefaler å reservere i god tid, og innbetalte beløp refunderes ikke.

Viktig:
Våre aktiviteter er i utgangspunktet trygge, men for sikkerhets skyld har vi strenge regler når det gjelder alkohol. Deltakere oppfordres til å ikke være synlig beruset på våre arrangementer, og det er ikke tillatt å nyte alkohol verken inne i eller utenfor våre lokaler.

Aktivitetene gjennomføres enten i våre lokaler i Ægirsvei 10 på Lund eller i Vågsbygd.

Priser:

  • 45 minutter: Kr 150 per person, med en minimumspris på kr 2000.
  • 90 minutter: Kr 250 per person, med en minimumspris på kr 3000.

Bestill slik: Send en forespørsel per e-post til [email protected]. Vennligst ikke ring, da vi må sjekke tilgjengelighet i kalenderen. Husk å inkludere kontaktnavn, telefonnummer, antall deltakere, ønsket dato og klokkeslett (til hele timer mellom 10.00 og 15.00).

Vanlige spørsmål:

  • Gjør det noe om vi er litt fulle eller tar med drikke? Det er farlig å delta i aktiviteter som denne når man er beruset. Av sikkerhetsmessige årsaker tillater vi ingen alkohol. Vi anbefaler å gjennomføre aktiviteten før den mer festlige delen av feiringen.

  • Hva skal vi ha på oss? Vi anbefaler deltakerne å bruke treningsbukser og t-skjorter (ikke singlet). Dersom du ikke har mulighet til å skifte før kurset, har vi garderobe tilgjengelig.

  • Kan vi dusje etter arrangementet? Vi åpner spesielt for deres arrangement, men bruk av dusjanlegg er ikke inkludert i prisen. Dersom dere ønsker å bruke dusjene, kan dette avtales på forhånd mot et gebyr på kr 1845,- for 45 minutter.

  • Gjør det noe om vi kommer for sent? Alle som bestiller har maksimalt 45 minutter til rådighet fra det avtalte klokkeslettet. Hvis dere kommer for sent, vil tiden bli redusert, og det gjelder også hvis dere ikke møter opp – timen må likevel betales i sin helhet.

    For spørsmål og bestillinger, vennligst kontakt oss via e-post på [email protected].

ANSVARSFRASKRIVELSE

Ved booking av aktiviteter ved Kristiansand Kampsport Senter, forplikter den som bestiller seg til å informere alle deltakere om at deltakelse skjer på eget ansvar. Kristiansand Kampsport Senter fraskriver seg ethvert ansvar for personskader eller skader på eiendom som måtte oppstå under aktiviteten.

Deltakerne må følge alle gjeldende regler og anvisninger gitt av personalet ved Kristiansand Kampsport Senter. Det er deltakernes ansvar å sikre at de er i tilstrekkelig god helse til å delta i fysiske og potensielt utfordrende aktiviteter som tilbys av senteret. Kristiansand Kampsport Senter forbeholder seg retten til å nekte deltakelse for enhver person som ikke etterkommer senterets regler eller som anses ikke å være i passende fysisk form for å delta på en trygg og sikker måte.

Ved å delta i aktiviteten, erkjenner deltakerne risikoen forbundet med fysisk aktivitet, og de aksepterer at de ikke vil holde Kristiansand Kampsport Senter ansvarlig for eventuelle følger av slike risikoer.

Kristiansand Kampsport Senter oppfordrer alle deltakere til å praktisere forsiktighet og god dømmekraft under aktiviteten for å fremme et sikkert og inkluderende miljø for alle involverte.

Hvis du ønsker å finne ut mer

Hvis du er av typen som trener å vite mer om hva du begir deg ut på, så er u sånn som de fleste av oss. Derfor har vi lagt ut  noen linker til videoer som kan gi deg et godt inntrykk av hva vi driver med. 

Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.
Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.
Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.
Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.