Kali Self Defence

Tirsdag og torsdag kl. 18.00-19.00

Lund og Vågsbygd

Instruktører i Lund: Richard P. Haye og instruktørteamet

Instruktører i Vågsbygd: Ralph Pagano og instruktørteamet

 

Kali Self Defence + 16 år

Kali Self Defence er utvilsomt den mest spennende kampsporten vi har å tilby. Den har til og med funnet sin plass i en rekke imponerende actionfilmer. Gjennom variert og engasjerende trening, kombinerer Kali Self Defence effektivt selvforsvar med både moro og funksjonalitet. Dette kurset gir deg de nødvendige verktøyene for å møte ulike situasjoner der du må beskytte deg selv. Dette kan inkludere evnen til å lese situasjoner for å forhindre eller løse fysiske konflikter, samt håndtere både væpnet og ubevæpnet vold.

Hva er Kali Self Defence?

Kali Selvforsvar tilbyr en moderne og urban tilnærming til kampsport, skreddersydd for dagens selvforsvarsbehov. Vår treningsmetode er forankret i prinsippene fra sørøstasiatiske kampsporttradisjoner, spesielt fra Filippinene.

Systemet vårt inneholder elementer fra våpenopplæring, slag, spark, samt stående og bakkebasert selvforsvar. Dette gir en helhetlig og allsidig treningsopplevelse. Vår tilnærming vektlegger realistisk og utfordrende trening i ulike situasjoner. Vi fokuserer på levende og dynamiske øvelser for å utvikle praktiske selvforsvarsevner som er effektive under press.

Våre treningsmetoder er basert på praktisk selvforsvar og er designet for å hjelpe våre elever med å bli mer selvsikre og kompetente i virkelige situasjoner. Enten du er nybegynner eller en erfaren kampsportutøver, vil vår metode utfordre deg til å vokse og utvikle ferdighetene dine i en trygg og støttende atmosfære.

Les mer om Kali Self Defence her.

Første gang du prøver.

Vi ønsker at alle skal ha muligheten til å prøve seg frem og oppleve hvor morsom og engasjerende kampsporttrening kan være. Med en GRATIS og uforpliktende prøveuke kan du prøve en eller flere kampsporter før du tar en beslutning. Vi gjør det enkelt å komme i gang – alt du trenger er treningstøy. Vi stiller med utstyr i prøveuken, og siden vi trener barbeint, trenger du ikke engang sko. Kom gjerne 15 minutter før timen begynner slik at vi kan ønske deg velkommen, finne riktig utstyr og gi deg en introduksjon.

Etter at du har kommet, fyller du ut et sikkerhetsskjema slik at vi vet hvem du er. Deretter tar vi deg med på en omvisning og gir deg nødvendig utstyr. Når timen starter, får alle nye deltakere en partner som hjelper dem i gang. Du vil ha en eller flere partnere, i tillegg til instruktøren, som veileder deg gjennom hele timen for å sikre at du får mest mulig utbytte. Etter den første økten er det alltid gøy å snakke med andre deltakere, se gnisten i øynene deres og overraskelsen over hva de har oppnådd på bare en time. Vent og se!

Selvfølgelig, om du ikke har mye tidligere treningserfaring eller føler deg litt uten form, kan du være trygg på at du ikke er alene, og at du vil klare deg gjennom timen. Kali Self Defence er en utrolig spennende og variert måte å komme i form på, samtidig som du lærer ferdigheter som potensielt kan redde livet ditt.

Etter din første gang.

Når timen er over, gir vi deg en perm med et informasjonshefte som inkluderer priser, timeplan og praktisk nyttig informasjon. Kontrakten ligger også i permen, som du kan fylle ut hjemme om du ønsker. Vi vil også være tilgjengelige for å besvare eventuelle spørsmål du måtte ha etter timen. De fleste detaljer finner du imidlertid i informasjonsheftet (og på nettsiden vår).

Hva du lærer.

I Kali Self Defence lærer du først å bruke våpen (kalisticks). Dette er en eller to stokker på 70 cm laget av rattan. Ferdighetene du utvikler med våpen overføres til tomme hender. Du lærer også hvordan du kan beskytte deg med hverdagslige gjenstander som penner, vesker eller andre ting du måtte ha tilgjengelig. Knivforsvar er en vesentlig del av mange sørasiatiske kampsporter. Vi praktiserer det vi kaller "etisk knivforsvar," hvor hovedfokuset ligger på selvforsvar og unngåelse av å påføre dødelig skade på angriperen dersom det er mulig.

I delen av treningen som involverer våpenløse teknikker, lærer du å forsvare deg med hender, albuer, knær, føtter og hode på en mest mulig effektiv måte i forhold til din egen kroppsstørrelse. Overføringsverdien mellom våpen- og våpenløs trening blir tydeligere etter hvert som du utvikler deg.

Hele pensumet for de 2 første beltene

Vil du øve hjemme på egenhånd eller komplementere din nåværende trening? Last ned "The Basics" i dag!

Sjekk det ut

Hvis du ønsker å finne ut mer

Hvis du er av typen som trener å vite mer om hva du. begir deg ut på, så er u sånn som de fleste av oss. Derfor har vi lagt ut  noen linker til bra videoer som kan gi deg et godt inntrykk av hva vi driver med. 

Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.
Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.
Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.
Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.
Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.