IMB Kickboxing

Tilbudet er kun på Lund

 
Nybegynner

Mandag og onsdag 19.00-19.45

Videregående Gult 2- svart:
Mandag og onsdag 20.00-21.00

Pads & Taktikktrening: Tirsdager 17.00- 17.45
(Krav oransje belte)

Instruktører Lund:
Ben Daniel, John Philip & Richard

 

 

Kickboxing + 14 år på Lund.

Som medlem av Kristiansand Kampsport Senter blir du en del av et sosialt felleskap hvor lidenskapen for kampsport, effektiv og morsom trening er en fellesnevner. Ta en titt på timeplanen for tidspunktet for kickboxing.

Er du gradert i kickboksing tidligere, eller en annen tilsvarende kampsport kan du ta kontakt om du ønsker tips og råd om hvilket parti som passer deg best.

Om Kickboxing

Den viktigste grunnen til at denne kampsportgrenen har økende popularitet som treningsform, er at det er innmari gøy og fantastisk bra trening for hele kroppen. Som treningsform styrker den kjernemuskulaturen,  bedrer balansen og kondisjon.
Det er også enkelt for alle å selv regulere egen intensitetsnivå, etter nivå eller dagsform.

Første gangen.

Vi ønsker at alle skal få mulighet til å prøve kickboksing på Lund og kjenne hvor gøy og avhengighetsskapende det er. En GRATIS uforpliktende prøveuke,  gir deg mulighet å prøve et par økter før du trenger å bestemmer deg. Det skal være lettvint  å komme igang, så alt du trenger er treningstøy,  vi låner deg det du trenger av utstyr i prøveuken og vi trener barbent, så du trenger ikke engang sko.
Kom minst 15 minutter før treningen begynner, sånn at vi kan hilse på deg og finne frem riktig utstyr til deg.

Når du kommer fyller du ut et sikkerhetskjema, slik at vi vet hvem du. Vi hilser, viser deg rundt og finner frem utstyr til deg.
Når timen starter får alle de nye en partner som hjelper dem igang. Du vil ha en eller flere partnere, i tillegg til instruktøren som hjelper deg gjennom hele treningen, slik at du får mest mulig ut av økten. Det er alltid like gøy å snakke med folk etter første økten, å se gnisten i øynene og overraskelsen over hva de fikk til etter bare en time, vent og se.

Nybegynnergruppene er et lavterskeltilbud, så om du ikke har trent noe særlig tidligere og føler deg i superdårlig form, kan du være trygg på at du ikke er alene og du fint klarer å komme deg gjennom timen.
Kickboksing er en fantastisk trygg og spennende måte å komme i form på.

Etter første gangen.

Etter timen gir vi deg en mappe som inneholder en informasjonshefte med priser, timeplan og praktisk, nyttig informasjon. Kontrakten ligger også i mappen som du kan fylle ut hjemme om du kjenner for det.
Vi vil også være tilgjengelig til å svare på alle dine spørsmål etter klassen om det er noe som er uklart, men det meste står i infopermen. (og på hjemmesiden)

Utstyr og priser

Når du melder deg inn må du ha riktig utstyr, regn med fra kr 1599.- for startpakken.
Startpakken består av alt det viktigste du trenger det første året og selges på senteret. Du kan låne utstyr på prøvetimen.
Alle er “uniformert” likt, med samme bukser og t-skjorte. Dette skaper lagfølelse.
Har du trent kickboxing en annenplass fra før og ønsker å bli medlem hos oss, trenger du å kjøpe deg “uniformen vår”.

Vi ønsker at våre medlemmer har best mulig beskyttelsesutstyr slik at de kan føle seg trygge.
Behovet for beskyttelsesutstyr endrer seg etterhvert som du øker i ferdighetsnivå og skifter parti.

Vi har samlet all informasjon om månedspriser og her.

Styrketrening
Selv om vi syntes at styrketrening er en viktig element i treningen, vier vi liten tid til det under kickboxingøktene, dette er fordi vi vil kun ha fokus på å lære deg kickboxing. Etterhvert som du føler at du klarer eller ønsker mer styrketrening, kan du bli med på CrossFight Fitness. Det er inkludert i prisen, så du betaler ikke noe mer.
CrossFight Fitness er 45 minutters-økter med kun styrke og kondisjonstrening for å ta formen din til neste nivå.
Her er en link med info om CrossFight Fitness.

Gradering
I kickboxing som i andre kampsporter, blir det avholdt graderinger ca 2 ganger i året. Når du består en gradering skifter du beltefarge. Beltefargen gir instruktøren og dine medelever en pekepinne på hvor ditt nivå ligger, slik at de kan gi deg best mulig trening.
Du kan finne ut mer om hvordan det fungere ved å klikke deg inn her.

Stripetester
Oppmøte og treningstid gir kunnskap og resultater. Stripetester er ment som et viktig verktøy  å holde deg motivert underveis.
Du kan følge med på oppmøtet ditt via medlemslogg og hver 9ende treningstime utløser en stripe på beltet. En stripe symboliserer hvor nærme du er til å prøve deg på neste belte.

Vil du vite mer om stripetester kan du klikke her.

Hvis du ønsker å finne ut mer

Hvis du er av typen som trener å vite mer om hva du. begir deg ut på, så er u sånn som de fleste av oss. Derfor har vi lagt ut  noen linker til bra Podcasts og videoer som kan gi deg et godt inntrykk av hva vi driver med. 

Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.
Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.
Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.
Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.