Sumo

 

Etter avtale 

Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.

Sumo - Perfekt for Utdrikningslag 

Om Sumo i Store Drakter for Utdrikningslag

Sumo i Store Drakter er en energisk og morsom aktivitet designet spesielt for å sette bruden eller brudgommen i sentrum. I denne aktiviteten vil bruden eller brudgommen iføre seg store sumodrakter og gå opp i flere kamper mot sine venner, hvor hver kamp består av tre runder.

Spillets Gang

 • Antall Kamper: Antallet kamper avhenger av antall gjester. Hvis dere er 10 deltakere, vil bruden/brudgommen delta i opptil 30 kamper. Med 20 deltakere, øker dette til 60 kamper.
 • Regler: Målet er å dytte motstanderen ut av ringen eller få dem ned på bakken. Vinneren er den som vinner flest av tre runder i hver kamp.
 • Varighet: Aktiviteten fortsetter inntil bruden/brudgommen føler seg for utmattet til å fortsette. Dette kan variere fra person til person, vanligvis tar det mellom 15 til 45 minutter.
 • Avslutning: Når bruden/brudgommen bestemmer seg for å gi seg, er aktiviteten over. Dette sikrer at hele fokuset forblir på dem gjennom hele eventet.

Hensikten med Aktiviteten

Hovedmålet med Sumo i Store Drakter er å gi bruden eller brudgommen en unik og minneverdig opplevelse som de vil huske lenge. Det er en sjelden sjanse til å se dem i en morsom og uvanlig setting, mens de samtidig blir litt "slitt ut" på en vennskapelig og underholdende måte.

Hvor

Aktiviteter gjennomføres i våre lokaler i Ægirsvei 10 på Lund.

Pris

 • Kr 150 per person, med en minimumspris på kr 2000.

Betalingsinformasjon:
Timen må betales senest en uke før kurset, via VIPPS til nummer 648682 (Kristiansand Kampsport) under "Kjøp og betal på Vipps". Vi opplever stor etterspørsel, så vi anbefaler å reservere i god tid, og innbetalte beløp refunderes ikke.

Bestill slik:

Send en forespørsel per e-post til [email protected]. Vennligst ikke ring, da vi må sjekke tilgjengelighet i kalenderen. Husk å inkludere kontaktnavn, telefonnummer, antall deltakere, ønsket dato og klokkeslett (til hele timer mellom 10.00 og 15.00).

Vanlige spørsmål:

 • Gjør det noe om vi er litt fulle eller tar med drikke? Det er viktig å delta i fysiske aktiviteter som Sumo i Store Drakter med klarhet og forsiktighet. På grunn av sikkerhetsrisikoer forbundet med alkohol, tillater vi ikke alkoholforbruk før eller under aktiviteten. Vi anbefaler at dere planlegger denne aktiviteten før den festlige delen av feiringen begynner.

 • Hva skal vi ha på oss?
  Vi anbefaler den som drikkes ut å bruke treningsbukser og t-skjorter (ikke singlet). De øvrige deltakerne kan bare bruke vanlig tøy.
  Av hygieniske årsaker kan dere ikke bruke draktene med singlet. Vi selger t-skj orter om dere ikke har selv. 
  Dersom du ikke har mulighet til å skifte før kurset, har vi garderobe tilgjengelig.

 • Kan vi dusje etter arrangementet? Vi åpner spesielt for deres arrangement, men bruk av våre dusjfasiliteter er ikke inkludert i standardprisen. Dersom det er ønskelig å benytte dusjene, kan dette organiseres mot et tilleggsgebyr på 1845 NOK for 45 minutter. Vennligst gi beskjed på forhånd hvis dette er noe dere ønsker.

 • Gjør det noe om vi kommer for sent? Alle bookinger har et fast tidsvindu på maksimalt 40 minutter fra det avtalte starttidspunktet. Hvis dere kommer for sent, vil tiden deres bli tilsvarende redusert. Vær oppmerksom på at dere vil være ansvarlige for å betale for hele timen, uansett om dere ikke møter opp eller kommer sent.

Ønsker en mer inkluderende aktivitet for alle?

Hvis dere ønsker en aktivitet der alle deltakere kan ha like mye fokus og engasjement, kan Kickboxing være et utmerket alternativ. Dette tilrettelegges slik at alle uansett form og alder kan delta og ha det gøy sammen.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Vei har aldri opplever skader på Sumo, fordi vi setter sikkerheten først. Det er viktig å vite at ved booking av aktiviteten "Sumo i Store Drakter" ved Kristiansand Kampsport Senter, forplikter den som bestiller seg til å informere alle deltakere om at deltakelse skjer på eget ansvar. Kristiansand Kampsport Senter fraskriver seg ethvert ansvar for personskader eller skader på eiendom som måtte oppstå under aktiviteten.

Deltakerne må følge alle gjeldende regler og anvisninger gitt av personalet ved Kristiansand Kampsport Senter. Det er deltakernes ansvar å sikre at de er i tilstrekkelig god helse til å delta i fysiske og potensielt utfordrende aktiviteter som tilbys av senteret. Kristiansand Kampsport Senter forbeholder seg retten til å nekte deltakelse for enhver person som ikke etterkommer senterets regler eller som anses ikke å være i passende fysisk form for å delta på en trygg og sikker måte.

Ved å delta i aktiviteten, erkjenner deltakerne risikoen forbundet med fysisk aktivitet, og de aksepterer at de ikke vil holde Kristiansand Kampsport Senter ansvarlig for eventuelle følger av slike risikoer.

Kristiansand Kampsport Senter oppfordrer alle deltakere til å praktisere forsiktighet og god dømmekraft under aktiviteten for å fremme et sikkert og inkluderende miljø for alle involverte.

Noen andre kurs

Vi lagt ut noen linker til videoer som kan gi deg et godt inntrykk av hva annet vi driver med. 

Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.
Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.
Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.
Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.