Brasiliansk Jiu Jitsu

Hovedtreningene:

tirsdag og torsdag 19.15-20.45

Egentrening: (Åpen matte for medlemmer)
mandag og onsdag 09.00- 10.00 (Lund)
lørdag 10.00-11.00 (Vågsbygd)
søndag 17.30- 18.30 (Lund)

Sted: Lund og Vågsbygd

Instruktører Lund: Richard Haye og instruktørteamet
Instruktører Vågsbygd: Hugo Ursvik, Ralph Pagano og instruktørteamet

Sted: Lindesnes

Tirsdager & Torsdag 19.00-20.30
Instruktør: Algirdas Vainauskas tlf 994 63 105

Brasiliansk Jiu Jitsu bare vokser.

Vi startet for alvor med Brasiliansk Jiu Jitsu på KKS i 2010 og vi har bare vokst siden. Vi er for tiden over 120 voksne, med en stor andel av kvinner, fordelt på klubber i Kristiansand på Lund og Vågsbygd og på Lindesnes.
Vi har høy snittalderen og stor bredde på våre utøvere, noe som gjør at det er trygt og enkelt å komme igang hos uavhengig av kjønn eller alder.

Lyst til å prøve noe helt nytt og spennende som vil gi deg både mestringsfølelse og en fantastisk treningsform? Da bør du oppdage magien bak Brasiliansk Jiu-Jitsu (BJJ)!

BJJ er mer enn bare en kampsport - det er en unik måte å løse komplekse problemer under press, samtidig som du lærer å utnytte kroppens naturlige styrker. Uansett om du er stor eller liten, kvinne eller mann, vil du bli overrasket over hvor effektivt BJJ kan være i ulike situasjoner.

Tenk deg å kunne takle en større og sterkere motstander med selvtillit og teknikk, enten du står på beina eller havner på bakken. Gjennom BJJ vil du mestre smarte grep og posisjoner som gjør det mulig å kontrollere kampen og forsvare deg mot motstanderen.

Men BJJ handler ikke bare om fysisk styrke - det gir deg også en mental fordel. Du vil lære å bevare roen og tenke klart i stressende situasjoner, noe som kan være svært nyttig i hverdagen utenfor treningsmatten.

Alle hjelper alle:

Vårt BJJ-fellesskap er inkluderende og vennlig, og vi ønsker alle velkommen uansett alder eller erfaringsnivå. Enten du er helt nybegynner eller har prøvd andre treningsformer tidligere, vil du finne en støttende atmosfære hvor vi hjelper hverandre å vokse og utvikle oss.

Du trenger ingen forkunnskaper - vi starter alle et sted. Våre erfarne instruktører og medlemmer vil veilede deg gjennom treningen, slik at du føler deg komfortabel og trygg. Vi tror på å "gi det videre," og ved å lære andre, vil du styrke din egen forståelse av BJJ.

Så hvorfor ikke ta det første skrittet og bli med oss på en spennende BJJ-reise? Uansett om du ønsker å utfordre deg selv, bli i bedre form, eller bare ha det gøy med en ny treningsform, er du hjertelig velkommen hos oss. Bli med på en gratis prøvetime, og oppdag hvor givende og moro Brasiliansk Jiu-Jitsu kan være! Vi gleder oss til å møte deg og dele denne utrolige opplevelsen sammen.

 

Gratis Nybegynner-Guide

Brasiliansk Jiu Jitsu (BJJ) er en spennende kampsport og selvforsvarssystem som fokuserer på grunnteknikker, posisjonskontroll og submissions.

Uansett om du er en erfaren idrettsutøver eller en nybegynner som ønsker å utforske BJJ-verdenen, er denne nybegynnerguiden designet for å gi deg en solid start.

La oss dykke inn i grunnleggende konsepter, teknikker og tips som vil hjelpe deg på reisen din inn i BJJ-universet.

Få din Gratis Guide

Hvis du ønsker å finne ut mer

Hvis du er av typen som trener å vite mer om hva du. begir deg ut på, så er u sånn som de fleste av oss. Derfor har vi lagt ut  noen linker til bra Podcasts og videoer som kan gi deg et godt inntrykk av hva vi driver med. 

Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.
Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.
Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.
Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.