ROY DEAN ACADEMY

Brasiliansk Jiu Jitsu Kristiansand

Sted: Lund og Vågsbygd

Instruktører Lund: Richard Haye og instruktørteamet
Instruktører Vågsbygd: Hugo Ursvik, Ralph Pagano og instruktørteamet

Sted: Lindesnes

Tirsdager & Torsdag 19.00-20.30
Instruktør: Algirdas Vainauskas tlf 994 63 105

SOMMERTRENING
Sjekk facebooksiden for informasjon om sommertrening.

Brasiliansk Jiu Jitsu bare vokser.

Vi startet for alvor med Brasiliansk Jiu Jitsu på KKS i 2010 og vi har bare vokst siden. Vi er for tiden over 120 voksne, med en stor andel av kvinner, fordelt på klubber i Kristiansand på Lund og Vågsbygd og på Lindesnes.
Vi har høy snittalderen og stor bredde på våre utøvere, noe som gjør at det er trygt og enkelt å komme igang hos uavhengig av kjønn eller alder.

Lyst til å prøve noe helt nytt og spennende som vil gi deg både mestringsfølelse og en fantastisk treningsform? Da bør du oppdage magien bak Brasiliansk Jiu-Jitsu (BJJ)!

BJJ er mer enn bare en kampsport - det er en unik måte å løse komplekse problemer under press, samtidig som du lærer å utnytte kroppens naturlige styrker. Uansett om du er stor eller liten, kvinne eller mann, vil du bli overrasket over hvor effektivt BJJ kan være i ulike situasjoner.

Tenk deg å kunne takle en større og sterkere motstander med selvtillit og teknikk, enten du står på beina eller havner på bakken. Gjennom BJJ vil du mestre smarte grep og posisjoner som gjør det mulig å kontrollere kampen og forsvare deg mot motstanderen.

Men BJJ handler ikke bare om fysisk styrke - det gir deg også en mental fordel. Du vil lære å bevare roen og tenke klart i stressende situasjoner, noe som kan være svært nyttig i hverdagen utenfor treningsmatten.

Alle hjelper alle:

Vårt BJJ-fellesskap er inkluderende og vennlig, og vi ønsker alle velkommen uansett alder eller erfaringsnivå. Enten du er helt nybegynner eller har prøvd andre treningsformer tidligere, vil du finne en støttende atmosfære hvor vi hjelper hverandre å vokse og utvikle oss.  Hos oss er det ingen som skal tøffe seg på din eller andres bekostning, vi setter trygghet først. Du vil merke den inkluderende vibben fra du kommer inn døren.

Du trenger ingen forkunnskaper og du trenger ikke å være i form - det er mange som starter hos oss som ikke har vært i bevegelse på mange år. Forsøk å kos deg på prøvetimen og se om du liker miljøet og treningen, ikke tenk så mye på hva du klarer første gang. Gjør du det og kommer jevnlig så skal vi klare å lære deg det du trenger.
Vi oppfordrer deg til å ikke stille for høye forventninger til deg selv, vi er vår største kritikere. Ting tar tid, å lære BJJ tar tid, godta det og kos deg. 

Vi praktiserer å "gi det videre," med det menes det at noen hjalp oss når vi ikke kunne noe og vi skal "gi det videre" ved å hjelpe andre som kan mindre enn oss selv. Fordelen er at ved å lære bort til andre, vil du styrke din egen forståelse av BJJ. Våre erfarne instruktører og medlemmer vil veilede deg gjennom treningen, slik at du føler deg komfortabel og trygg. 

Det vanskeligste du gjør er å bestemme deg. Så ta det første skrittet og vi lover deg en mer spennende BJJ-reise enn du noen sinne hadde sett for deg.

Uansett om du ønsker å utfordre deg selv, komme i bedre form, bli kjent med nye mennesker, eller å bare ha det gøy med en ny treningsform, er du hjertelig velkommen til å bli med på en gratis prøvetime, og oppdag hvor givende og moro Brasiliansk Jiu-Jitsu kan være!

ADVARSEL:

Å trene Brasiliansk Jiu Jitsu kan være avhengighetsskapende. 

12 økter i uken gir deg fleksibilitet. 

Brasiliansk Jiu Jitsu er den kampsporten med flest antall og økter.  Selv om de fleste starter med 2 økter i uken har vi 12 økter å velge mellom, morgen, kveld og helger, så uansett hvordan uken din ser ut så bør det være en stor mulighet å delta minst 2 ganger i uken. Sjekk timeplane for å se hvilket klasser er på lund og hvilket er i Vågsbygd. Som medlem kan du trene på begge plasser om du ønsker det. 

Hovedtreninger 

Tirs og Tors 19.15 - 20.45
med instruksjon.
Tirsdager blir delt opp der hvitbelter trener på det grunnleggende og blåbelter - brunbelter har videregående instruksjon.
Torsdager trener alle sammen.
Det er også instruksjon på Blue belt requirements- klassene.

Blue Belt Requirements.

Mandag 17.00-18.00 Lund
Onsdag kl 19.00- 20.00 Vågsbygd.

BBR klassen er en basicklasse med instruksjon der vi kun rullerer på alle teknikker på BBR. Timene er åpent for alle nivåer. Du bør abonnere på Roydean.tv for å få Blue Belt Requirements.

Rulling & egentrening

8 dager pr uke til forskjellige tidspunkter med "åpen matte" som er uten instruksjon.
Det er på disse klassene du har mulighet til å øve på teknikk eller trene på rulling. Det er alltid masse folk på disse klassene som kan hjelpe deg, selv om det ikke er instruksjon.

Instruksjonsvideoer

Kristiansand Kampsport Senter er en
Roy Dean Academy. En av fordelene er at vi har
tilgang til Roydean.TV til en rabattert pris.
Spør om du kan få rabattkoden.

Roydean.tv

Gratis Nybegynner-Guide

Brasiliansk Jiu Jitsu (BJJ) er en spennende kampsport og selvforsvarssystem som fokuserer på grunnteknikker, posisjonskontroll og submissions.

Uansett om du er en erfaren idrettsutøver eller en nybegynner som ønsker å utforske BJJ-verdenen, er denne nybegynnerguiden designet for å gi deg en solid start.

La oss dykke inn i grunnleggende konsepter, teknikker og tips som vil hjelpe deg på reisen din inn i BJJ-universet.

Få din Gratis Guide

Er du over 40 år?

Er du over 40 og leter etter en måte å forbedre både fysisk og mental helse på? Oppdag hvordan Brasiliansk Jiu-Jitsu kan tilby mer enn bare trening; det er en reise i selvoppdagelse, disiplin og fellesskap. Bli med oss for å utforske hvordan BJJ kan transformere livet ditt, uansett alder. Klikk her for å lese mer og start din BJJ-reise i dag!

Les blogginnlegget

Hvis du ønsker å finne ut mer

Hvis du er av typen som trener å vite mer om hva du. begir deg ut på, så er u sånn som de fleste av oss. Derfor har vi lagt ut  noen linker til bra Podcasts og videoer som kan gi deg et godt inntrykk av hva vi driver med. 

Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.
Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.
Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.
Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.