Back to Blog

Optimaliser Jiu Jitsu-treningen med Roy Dean og roydean.tv

roy dean roy dean academy europe roy dean academy norge roy dean instructionals May 07, 2024

Hva er roydean.tv?
Roydean.tv er en omfattende plattform hvor Roy Dean deler alle sine instruksjonsvideoer. Plattformen tilbyr hundrevis av videoer som dekker en bred variasjon av teknikker.

Trenger jeg et abonnement på roydean.tv som medlem av KKS?
Et abonnement er ikke nødvendig, men det tilbyr den mest kostnadseffektive måten å få tilgang til pensumsvideoer som er uvurderlige for trening og graderinger. Blant annet finner du:

  • Blue Belt Requirements 2.0
  • Purple Belt Requirements 2.0
  • Brown Belt Requirements
  • Black Belt Requirements

Hvilke fordeler gir medlemskap i Roy Dean Academy?
Som medlem mottar du hele 75% rabatt på tilgang til Roydean.tv. Har du ikke mottatt rabattkoden ennå, send meg en direktemelding.

Hvorfor er ikke tilgangen til roydean.tv gratis når jeg allerede betaler for å trene på KKS?
Ditt medlemskap dekker personlig instruksjon og fasilitetene på KKS. Roy Dean og andre instruktører tjener sitt levebrød ved å undervise i Jiu Jitsu, både live og digitalt, og selger sin ekspertise og kunnskap. Akkurat som håndverkere, lærere og kunstnere tar betalt for sine tjenester, gjør Jiu Jitsu-instruktørene det samme. Husk at det tar lengre tid å oppnå et svart belte i BJJ enn det tar å kvalifisere seg i de fleste andre yrker.

Hvorfor velge roydean.tv?
For meg har roydean.tv vært et uvurderlig verktøy gjennom hele min Jiu Jitsu-reise, fra hvitt til svart belte. Plattformen gir strukturert og lett tilgjengelig kunnskap, noe som var en av hovedgrunnene til at jeg valgte å følge Roy Dean. Det er et essensielt verktøy for enhver Jiu Jitsu-utøver.

Hvor finner jeg alt dette?

http//:roydean.tv

 

Don't miss a beat!

New moves, motivation, and classes delivered to your inbox. 

We hate SPAM. We will never sell your information, for any reason.